El filial no puede con el Granollers

No ha pogut ser. El Sabadell B no ha pogut superar el Granollers aquest matí  i ha caigut per 1-0. Els nois de Solivelles no han tingut l”encert que van tenir la setmana passada i marxen de buit del Vallès Oriental.

El partit ha començat amb el Granollers deixant clara la seva intenció. Des del primer minut tenien clar que els tres punts havien de ser per ells i si el filial els volia, se”ls haurien de guanyar. En el minut 5 Roger Martínez posava a prova a Sergio. Tot i això, era el filial qui dominava i Manel ho ha intentat però no ha pogut batre a Ortega. El gol però, ha arribat pels locals després que Ferran Vila engaltés un refús a la sortida d”un córner i Sergio no hi pogués fer res. Dos minuts després, el Sabadell intentava l”empat mitjançant Cesc Clotet però Ortega ho evitava aturant l”ocasió de perill. En el minut 25, un altre ensurt pels arlequinats. Alex Gil ha estavellat la pilota al travesser i no ha pogut ampliar distàncies. Amb aquest marcador, el Sabadell B ha arribat al descans.

Tot feia presagiar una segona part on el Sabadell B anés a per l”empat i el Granollers es defensés de les ocasions dels arlequinats però ha estat el Granollers qui ha portat la iniciativa en els primers compassos de la segona meitat, fent treballar de valent a Sergio en dues ocasions. En el minut 63, un altre cop Àlex Gil ha estavellat la pilota al pal de la porteria defensada per Sergio. José Solivelles ha volgut revolucionar el partit amb substitucions que donessin més profunditat a l”equip per intentar fer el gol de l”empat i quan només quedaven 3 minuts per finalitzar el partit, Max ha creuat massa una pilota que ha marxat per ben poc.

Fitxa tècnica

EC Granollers: Ortega, Sergi Valls, Ramón Suárez, Eloi Zamorano, Gerard Font, Roger, Ferran Vila, Ricart (Bauli, 77″), Cano, Álex Gil, Didac (Burgos, 69″).

CE Sabadel B: Sergio, Parera, Guillem (Diego, 81″), Estellés, Pol Moreno, Josep Díez (Marc Martí, 69″), Max, Ferreira, Manel, Sandro, Clotet (Écija, 69″)

Gol: Ferran Vila (1-0, 22″)