El filial perd en l”últim sospir davant la UE Avià (1-2)

Aquesta tarda s”ha disputat al Municipal Pepín Valls de Castellar del Vallès el quart partit de pretemporada del CE Sabadell B, un matx que ha acabat amb victòria del conjunt visitant per 1-2. Després d”uns primers minuts molt tàctics, la UE Avià s”ha avançat mitjançant David Sánchez quan es disputava el minut 15 de partit, en aprofitar un refús de Tienda.

Tot i el gol, el CE Sabadell B ha seguit imposant el seu joc i Estrada, amb un xut de falta, ha portat el perill dels locals. Amb el 0-1 en el marcador s”ha arribat a la mitja part.

A la represa, Buba ha gaudit d”una gran ocasió per als locals després de rematar un córner que ha rebutjat el porter visitant. En la següent sacada de cantonada, Pol Moreno ha enviat al fons de la xarxa la pilota i ha empatat el partit. El travesser ha evitat que els visitants es posessin per davant al marcador, però ja en el minut 93 Joan Noguera ha transformat un penal que ha donat el triomf als seus.

Toni Rodríguez “L”equip avui no ha estat a l”altura. Hem de seguir treballant”
L”entrenador arlequinat, que en finalitzar el darrer partit contra el Girona B es marcava com a objectiu deixar la porteria a zero, ha explicat que es necessita “una solució d”urgència per assolir l”objectiu.”

D”altra banda, tot i estar en pretemporada, Toni no ha justificat la derrota: “No podem excusar-nos. L”equip avui no ha estat a l”altura i ha estat un toc d”atenció.”

Així doncs, l”entrenador del filial sabadellenc ha finalitzat dient que “la Tercera será molt dura i cal treballar més per assolir els objectius.”

Fitxa Tècnica:
CE Sabadell: Tienda, Izan, Sergio, Pol Moreno, Àlex Alba, Burgos, Buba, Marçal, Estrada, Pol Roigé i Kino. També han jugat: Iván (ps), Parera, Pau Gené, Cesc Clotet, Lamín, Yeray.