El futbol base arlequinat viu una jornada amb molts gols

Juvenil A, 4 – UE Mollet, 0

El conjunt arlequinat va deixar sentenciat el partit en una primera part espectacular. I és que l”equip dirigit per José Solivelles va quallar uns primers quaranta-cinc minuts magnífics. Sergi Martí va inaugurar el marcador en els primers instants amb un xut creuat des de fora de l”àrea. Tot seguit, en una bona acció col·lectiva, Antonio, amb un efectiu cop de cap, va ampliar distàncies en aprofitar una centrada de Pol des de la banda. A la mitja hora de joc, el mateix Antonio va signar una obra d”art. La seva vaselina va ser un autèntic golàs. Abans del descans, el porter Álex va fer una gran aturada per deixar la seva porteria a zero i Antonio, culminant el seu hat-trick particular, va establir el definitiu 4-0. Ja en el segon temps, la UE Mollet va proposar un duel més travat i els arlequinats es van mostrar desencertats de cara a gol. Al final, còmoda victòria del Juvenil A a l”Olímpia per seguir al capdavant de la classificació.

EF Tàrrega, 4 – Juvenil B, 1

Un cop més, la sort no acompanya al conjunt dirigit per Dani Dueñas. En una primera part molt disputada en el mig del camp, ambdós equips van cometre massa imprecisions i no es van saber fer amb el control del partit. Els arlequinats, però, gaudien del domini territorial, ja que es jugava més a camp contrari. Malgrat tot, l”EF Tarrega va fer el primer gol del matx en un contracop en què Ahmed va realitzar una gran acció individual. Amb l”1-0 en el marcador, el Juvenil B va poder empatar en dues ocasions clares. Ja a la represa, el CE Sabadell va saltar a la gespa amb més ambició i més confiat en les seves possibilitats, aconseguint el gol de l”empat gràcies a Lebron. Després d”igualar el duel, els visitants van tenir tres oportunitats claríssimes per capgirar el resultat advers, estavellant fins i tot una pilota contra el travesser. Quan ja es palpava la remuntada, l”EF Tarrega va colpejar en un llançament de falta. El 2-1 va arribar amb molta fortuna després que la barrera desviés la trajectòria de la pilota i despistés el porter. Amb l”equip abocat a l”atac amb l”objectiu d”empatar el partit, l”EF Tàrrega va segellar el triomf fent dos gols més.

Juvenil C, 1 – Penya Blaugrana Sant Cugat, 1

En un matx igualat, l”equip dirigit per Manel Felices va gaudir del control de la pilota en el primer temps, tot i que no va arribar a generar moltes ocasions de perill. Els arlequinats, però, sí que van saber materialitzar una de les seves poques arribades. Abans del descans, César va caçar un xut desviat d”Adrián i va avançar al seu equip en el marcador. En la segona meitat, els visitants van tenir més protagonisme davant un conjunt arlequinat replegat. Adrián i Guille van poder sentenciar el duel, però les seves rematades es van topar amb els pals. En els instants finals, la Penya Blaugrana Sant Cugat va establir el definitiu empat a un gràcies a una jugada afortunada.

Cadet A, 0 – CE Europa, 1

L”equip dirigit per Cisco Martín no va saber entrar en el partit davant un CE Europa amb les idees clares. Els arlequinats van pagar el seu nerviosisme en el terreny de joc i van cedir un gol al quart d”hora de joc després que Carlos Gracia aprofités un refús. En determinades fases del duel, el Cadet A va moure bé la pilota, però l”ansietat va acabar pesant massa. Al final, els visitants es van endur la victòria de l”Olímpia.

UE Sant Joan Despí, 3 – Cadet B, 7

Endolladíssim el Cadet B, que va treure un meritori triomf en el camp del que fins aleshores era el tercer classificat de la taula. En aquesta ocasió, els arlequinats sí que van saber fer front a les dificultats i es van adaptar a la perfecció a les dimensions reduïdes del camp. A més, ni el penal en contra ni l”elevada pressió del rival van ser suficients per acabar amb l”efectivitat dels arlequinats. Oriol Bordas, Daniel Lechuga i Marc Suárez, aquest últim amb cinc dianes, van ser els golejadors visitants. Com a nota negativa, cal destacar els tres gols encaixats, un aspecte que l”equip dirigit per Josep Vicenç ha de millorar en els pròxims compromisos.

Cadet C, 4 – CF Sabadell Nord, 0

Golejada del Cadet C per seguir al capdavant del grup 6 de Primera Divisió. Ja als nou minuts de joc, Paul va inaugurar el marcador. El mateix jugador va ampliar distàncies pocs instants després. Abans del descans, Joan Manyosa va segellar el triomf dels arlequinats. Adrián Ruiz va tancar el recital golejador en el segon temps.

Infantil A, 7 – Atlètic Segre, 0

Set gols i sis golejadors diferents. La superioritat física i tècnica dels arlequinats es va traduir en una gran golejada de l”equip local. El conjunt dirigit per Marc Nomen va quallar un partit molt complet davant un rival que no va arribar a xutar entre els pals i que es va topar amb un CE Sabadell convençut de la seva proposta de joc.

CFU Can Rull RT, 1 – Infantil B, 2

En un camp complicat, l”Infantil B va mostrar la seva millor versió durant la primera part. Amb molta fluïdesa en el seu joc davant un rival replegat, els arlequinats van gaudir del control de la pilota i van mostrar molta profunditat. El primer gol dels visitants en el derbi local va arribar després d”una pèrdua de pilota en el mig del camp. Carlos, amb un bon gol des de fora de l”àrea, va inaugurar el marcador. Abans del descans, de nou Carlos va provocar un penal després d”una magnífica acció col·lectiva i es va encarregar de transformar-lo ell mateix. Ja en la segona meitat, el CFU Can Rull RT va sortir amb una altra cara. Amb jugadors de segon any, va fer recular als arlequinats, que no van saber fer front al joc directe dels locals. Afortunadament, el conjunt dirigit per Javi Garcia va resistir l”empenta del CFU Can Rull RT i es va endur els tres punts, tot i encaixar un gol. El porter Pablo, sota pals, va estar providencial en els últims instants per donar la victòria al seu equip.

AEC Manlleu, 0 – Infantil C, 2

Treballada victòria del conjunt dirigit per Jordi Peris davant l”AEC Manlleu que permet als arlequinats mantenir-se en la primera posició de la taula. Sergio Mulero va fer el primer gol als deu minuts de joc. Sergi Sala, per la seva banda, es va encarregar de segellar el triomf dels visitants a la mitja hora de partit.

Aleví A, 7 – UE Castellar, 2: Duel molt ben gestionat després de realitzar un primer quart molt intens. Els gols arlequinats van ser de Rafael, Sergi, Oriol (2) i Xavier (3).

CF Junior, 1 – Aleví B, 1: El conjunt visitant va competir molt bé davant un rival fort. Al final, l”Aleví B va sumar el seu primer punt a domicili. El gol arlequinat va ser de Pol.

Aleví C, 6 – CF Sabadell Nord, 3: Des de l”inici de partit, el conjunt local va ser capaç de mostrar la seva idea de joc i va fer bones accions col·lectives. Després d”una primera part notable, la segona meitat va ser un pèl més desordenada, ja que va faltar tensió defensiva perquè el partit ja estava sentenciat. Els gols arlequinats van ser d”Édgar, Izan, Joel (3) i Markos.

Aleví D, 5 – CD Montcada, 8: Els locals no van saber aprofitar les facilitats ofensives que donava l”adversari. Les errades en les vigilàncies i la passivitat defensiva van condemnar a l”Aleví D. Els gols arlequinats van ser de Marc, Álex, Miguel i Sergi (2).

CFU Can Rull RT, 0 – Aleví E, 15: Gols arlequinats d”Alejandro (3), Mario (4), Pol (3), Enric (3), Adrià i Unai.

CFU Can Rull RT, 8 – Aleví F, 1: Els locals van ser superiors en un partit que es va trencar en l”últim quart, quan el CE Sabadell va rebre sis dianes. El gol arlequinat va ser d”Adrià Alba.

EF Mataró, 2 – Benjamí A, 4: Gols arlequinats d”Éric, Marc (2) i Jordi.

CE Premià, 0 – Benjamí B, 3: Gols arlequinats de Nicolás i Antonio José (2).

Benjamí C, 12 – EF Montcada, 1: Matx molt còmode per als locals, que van ser superiors en tot moment. Els gols arlequinats van ser de David (4), Oriol, Marc, Carlos (2), Ot i Éric (3).

FC Cerdanyola del Vallès, 1 – Benjamí E, 4: Els visitants van saber resoldre el partit davant un segon classificat que afrontava el duel reforçat amb jugadors de primera. Els gols arlequinats van ser de Neyzar (2), Bernat i Marc.

CD Montcada, 3 – Benjamí F, 2: Matx molt disputat i igualat que va estar condicionat per les dimensions reduïdes del camp. Dues ocasions desaprofitades i una errada puntual van fer perdre el partit en l”últim quart. Els gols arlequinats van ser d”Alex i Arnau.

Benjamí G, 2 – FC Cerdanyola del Vallès, 2: Partit molt disputat i tens en què els locals van sumar un valuós punt davant un rival directe de segon any. Els gols arlequinats van ser d”Izan Ruiz (2).

Juventud 25 de Septiembre, 2 – Benjamí H, 9: Els visitants van dominar tot el partit tot i que van afluixar el seu ritme en el segon temps. El Benjamí H va gaudir del control de la pilota i va fer mal amb els seus canvis d”orientació. Els gols arlequinats van ser de Xavier, Izan (2), Jan (2), Pol, Marc, Aniol i Aixel.

Prebenjamí A, 5 – EF Montcada, 2: Els arlequinats es van endur la victòria en un partit contra un dels adversaris més complicats de la lliga. La seva pressió en la sortida de la pilota va provocar que els locals busquessin amb insistència l”esquena de la defensa rival. A més, el Prebenjamí A també va aprofitar diversos contracops. Els gols arlequinats van ser de Joel (2) i Xavi (3).

EF Barberà Andalucía, 0 – Prebenjamí B, 2: Matx molt complicat davant el segon classificat. Després de dos quarts molt igualats en què no van poder fer el seu joc, els visitants van moure millor la pilota en la represa i es van endur el triomf. Els gols arlequinats van ser d”Adrian i Izan.

Prebenjamí C, 5 – EF Barberà Andalucia, 2: Davant un adversari superior en l”àmbit físic, els locals van capgirar el marcador advers gràcies a la seva circulació de la pilota. Els gols arlequinats van ser d”Aitor, Pol, Broulaye (2) i David.

VDF Roureda, 0 – Prebenjamí D, 10: Amb una bona circulació de la pilota i consolidant el seu estil de joc, els visitants van golejar davant un rival que no va exigir massa. Els gols arlequinats van ser d”Arnau (2), Adrian, Ruben, Pau (3), Lucas i Raúl Belmonte (2).

CFA Santa Eulàlia Ronçana, 1 – Prebenjamí E, 1: Els arlequinats van disputar un duel molt igualat en què es va competir de manera excel·lent.

Patufets, 6 – FC Sant Quirze del Vallès, 1: Els arlequinats més petits van mostrar una molt bona actitud en la recuperació de la pilota i van quallar un partit molt seriós.

Femení Juvenil Cadet A, 2 – FC Vic Riuprimer Refo, 2

Partit desafortunat el protagonitzat pel Femení Juvenil Cadet A. Les jugadores arlequinades van disputar una bona primera meitat en què van moure bé la pilota però es van mostrar desencertades en l”eix atacant. En una ocasió aïllada, les visitants van inaugurar el marcador en aprofitar una jugada amb molts refusos. Ja a la segona part, els canvis introduïts van funcionar i les locals van capgirar el marcador advers. Malgrat tot, en una nova acció aïllada, el FC Vic Riuprimer Refo va igualar el duel. Després d”una cessió de la central arlequinada a la portera, l”esfèrica va acabar al fons de la xarxa. En l”últim minut, el conjunt dirigit per Xavi Sanmiquel va poder endur-se la victòria, però la pilota es va estavellar contra el travesser.

RCD Espanyol, 14 – Femení Infantil-Aleví A, 0.

Femení Infantil-Aleví B, 8 – FEA Vilafranca, 2: Gols arlequinats d”Ana, Andrea, Livia (3), Aida i Rocio (2).

FC Martinenc, 3 – Femení Infantil-Aleví C, 1: Gol arlequinat d”Ainhoa.

Femení Aleví-Benjamí-Prebenjamí A, 4 – RCD Espanyol, 6: Gols arlequinats d”Anna, Bet, Fiona i Alba.

Femení Aleví-Benjamí-Prebenjamí B, 0 – FC Grama, 1.