El futbol base viu un cap de setmana amb finals d”infart

EF Mataró, 1 – Juvenil A, 2

En un camp molt complicat, el conjunt dirigit per José Solivelles va deixar clar que vol ser campió del grup 2 de Preferent fent un molt bon futbol i deixant-s”hi la pell. I és que els primers 75 minuts van ser els millors de la temporada. Després de perdonar en dues ocasions de Legui i Sergi Martí, els locals van colpejar als deu minuts de joc en la seva primera arribada. Tot i el gol en contra, el monòleg del Juvenil A va ser d”escàndol. En el primer temps, els arlequinats van enviar dues pilotes al pal, van fallar nombroses ocasions i l”àrbitre fins i tot els va anul·lar un gol. Ja a la represa, el matx va seguir el mateix guió i el CE Sabadell va trobar la seva recompensa. Legui va igualar el duel després d”una gran acció individual per la banda esquerra. Montero, amb un golàs per l”escaire des de la frontal, va ser l”encarregat de fer efectiva la remuntada. En els instants finals, els visitants van poder sentenciar, però l”EF Mataró també va pressionar de valent davant un rival esgotat. Al final, gran triomf d”un Juvenil A molt seriós en tots els aspectes del joc.

Juvenil B, 6 – UD San Mauro, 1

Gran partit de l”equip dirigit per Dani Dueñas, que en cap moment va donar aire al rival ni va abaixar el ritme tot i veure”s per davant en el marcador. Tot es va posar de cara quan els arlequinats van materialitzar les dues primeres accions gràcies a un xut d”Airan que va entrar per l”escaire i un cop de cap de Dani en una acció d”estratègia. Aquest fet va donar confiança al Juvenil B, que va saber moure bé la pilota en curt i amb fluïdesa tot i la pressió de l”adversari. Vaca, a la sortida d”un córner, va fer el tercer, mentre que la UD San Mauro va marcar el gol de l”honor abans del descans. Ja a la represa, els arlequinats van imperar en el terreny de joc. Dani, després d”una gran acció col·lectiva, va ensorrar les opcions dels visitants. Ja en els darrers instants, el doblet de Lebron va tancar la golejada en una gran victòria del CE Sabadell.

Juvenil C, 3 – UD La Planada, 3

Empat a l”Olímpia del conjunt dirigit per Manel Felices. Després d”un inici bastant fluix dels arlequinats, els visitants ho van aprofitar per avançar-se en el marcador. El Juvenil C, però, va reaccionar i va remuntar gràcies als dos gols d”Olivera abans del descans. Ja a la represa, i després que la UD La Planada igualés el duel, el CE Sabadell va gaudir de nombroses ocasions i va dominar l”esfèrica. D”aquesta manera, Olivera va tornar a posar en avantatge al seu equip fent el seu hat-trick particular. Malgrat tot, l”adversari va fer el definitiu empat a tres en aprofitar un llançament de falta lateral.

UFB Jabac i Terrassa, 1 – Cadet A, 2

Després d”un inici incert en què els locals van pressionar de valent, al conjunt dirigit per Cisco Martín li va costar entrar en el partit i controlar la possessió de la pilota. D”aquesta manera, els terrassencs es van avançar en el marcador en aprofitar un servei de cantonada. Amb el gol en contra, el Cadet A va reaccionar i, a poc a poc, va dominar en el terreny de joc. Gràcies a aquesta millora, Oriol Gómez va igualar el duel. Ja a la represa, el mateix protagonista va fer efectiva la remuntada. Va ser aleshores quan, en veure”s en avantatge, els arlequinats es van replegar i van saber resistir davant un rival que va lluitar fins al final.

Cadet B, 0 – CD Tortosa, 3

Partit per oblidar d”un conjunt arlequinat que va viure els seus pitjors minuts de la temporada. En un matx marcat pel fort vent que va impossibilitar una correcta circulació de la pilota, l”equip dirigit per Josep Vicenç va cedir el primer gol en els primers instants després d”una acció desafortunada. A més, el porter visitant va estar molt bé sota pals i va evitar en tres ocasions l”empat del CE Sabadell abans del descans, així com també ho va fer en la represa en quatre arribades molt perilloses. Els locals fins i tot van estavellar una pilota contra el travesser. Al final, el CD Tortosa va ampliar distàncies amb dos gols més i va marxar amb els tres punts de l”Olímpia.

Cadet C, 2 – Cercle Sabadelles, 0

En un duel bastant lent i avorrit, als jugadors dirigits per Dani Leoncio els va costar llegir bé el tipus de futbol que necessitava l”equip. Els visitants, per la seva banda, es van tancar al darrere sense deixar espais i mostrant-se molt efectius en les cobertures. Tot i no moure bé la pilota i fer males eleccions en la passada, el Cadet C va veure la llum quan faltaven nou minuts per acabar el matx amb un gol de Joan Manyosa. Mario Romera, en el temps de descompte, va sentenciar per als locals davant un rival que arribava en una situació compromesa en la classificació però que va vendre molt cara la seva derrota.

Enfaf, 0 – Infantil A, 1

El conjunt dirigit per Marc Nomen va viure un partit molt complicat, però tot i així va treballar en tot moment per endur-se els tres punts. Els arlequinats van interpretar molt bé el perill dels locals i van saber minimitzar les seves virtuts. A més, només la manca d”encert de cara a porteria va evitar que el CE Sabadell marxés amb un marcador més ampli. Suleiman, amb un gol a les acaballes del matx, va donar tres punts molt importants a l”Infantil A.

Infantil B, 0 – FT Sant Quirze Vallès, 4

Fluix partit del conjunt dirigit per Javi Garcia davant un rival molt superior en l”aspecte físic. Els arlequinats van patir molt en les accions a pilota aturada i en els contracops dels visitants. A més, els dos gols en contra a la vora del descans van deixar sentenciat el matx. Ja a la represa, i en veure”s amb els tres punts, el FT Sant Quirze del Vallès va abaixar el ritme i va fer el definitiu 0-4 en els primers instants.

UE Canovelles, 1 – Infantil C, 1

A l”equip dirigit per Jordi Peris li va faltar l”eficàcia d”altres partits per sumar els tres punts. El matx va començar amb mal peu quan, en els primers instants, el porter Toni va desviar un xut des de la frontal d”Alejandro i la pilota es va estavellar contra el travesser. Tot seguit, l”esfèrica va rebotar en l”esquena del porter i va acabar entrant al fons de la xarxa. A partir d”aleshores, el CE Sabadell va dominar en tot moment i va gaudir de nombroses ocasions per fer efectiva la remuntada. Amb bon joc i una més que correcta circulació de la pilota, els arlequinats van igualar el duel després d”un servei de cantonada aprofitat per Diste. Ja a la represa, el matx va seguir el mateix guió, però l”Infantil C es va mostrar imprecís en la finalització i va perdonar massa.

UE Mollet, 4 – Aleví A, 4: Gols arlequinats de Joel (p.p.) i Sergi Baldrich (3).

EC Granollers, 3 – Aleví B, 0. Els visitants van saltar a la gespa molt seriosos i van fer un molt bon treball tant en l”aspecte defensiu com ofensiu. Tot i això, el rival va aprofitar una errada dels arlequinats per transformar la seva primera arribada. A partir d”aleshores, el CE Sabadell va anar remolc i va pagar massa car la seva manca d”encert.

Aleví C, 3 – CF Mirasol-Baco Unión, 1: Gols arlequinats d”Alejandro, Pedro Antonio i Denis.

Aleví D, 2 – UE Sabadellenca, 4: Tot el que l”equip va guanyar en nivell d”actitud, ho va perdre a l”hora d”assimilar conceptes i es va mostrar molt desorganitzat. Gols arlequinats de Miguel Soley (2).

Aleví E, 9 – EF Sabadell, 1: Davant el cuer de la categoria, el CE Sabadell va ser molt superior i va dominar en tot moment. A més, va mantenir la seva regularitat en el joc durant els quatre quarts. Tot i això, els jugadors van perdonar massa en l”eix atacant. Gols arlequinats de Mario Romero, Enric (3), Joel (2), Alejandro (2) i Arnau.

Aleví F, 3 – UE Sabadellenca, 5: Partit disputat en què l”eficàcia de cara a porteria va marcar la diferència. Gols arlequinats d”Anas, Ayman i Mario.

RCD Espanyol, 5 – Benjamí A, 2: Després d”un gran inici de partit en què els visitants es van avançar en el marcador, l”empenta i el nivell físic dels blanc-i-blaus va fer que els locals dominessin en el terreny de joc. Tot i la derrota, l”equip va treballar molt bé. Gols arlequinats de Marc Scuri i Saul Pérez.

Benjamí B, 3 – UE Mollet, 4: Després d”un inici amb moltes jugades atacants i gols, els visitants van sumar els tres punts gràcies a un gol de falta directa en el tram final. Gols arlequinats de Marc Scuri (3).

CF Torelló, 0 – Benjamí C, 9: Després d”un primer temps en què els arlequinats van perdonar molt en l”eix atacant, els visitants van ser més efectius en la represa i van dominar en tot moment. Gols arlequinats d”Éric, Marc, David Silva (2), Ot, Carlos i Anthony (3).

UE Castellar, 1 – Benjamí D, 1: Partit molt competit en què els visitants no van gaudir de la possessió de la pilota en cap moment. Gol arlequinat d”Alejandro Carrasco.

Benjamí E, 9 – Cercle Sabadelles, 1: Partit dominat pels arlequinats en què es van veure força gols des de llarga distància. Tot i l”errada puntual que els va costar el gol, els locals van controlar l”esfèrica en tot moment. Gols arlequinats de Marc (2), Neyzar (2), Ismael, Bernat, Pau, Aaron i Pablo Mujal.

Benjamí F, 9 – FC Cerdanyola Vallès, 0: Matx dominat des del primer minut i fins al final davant un rival inferior físicament. Gols arlequinats d”Armand (2), Neyzar, Kristiyan, Álex, Marc (2), Arkaitz i Arnau.

EF Barberà Andalucia, 1 – Benjamí G, 4: Gols arlequinats d”Izan (2), Jordi i Oriol.

UD San Lorenzo, 9 – Benjamí H, 2: Partit per oblidar en què el CE Sabadel va saltar al terreny de joc molt adormit i li va costar sortir amb la pilota jugada. A més, la superioritat física dels locals es va notar massa. Gols arlequinats d”Aniol (2).

UD Marina, 1 – Prebenjamí A, 2: Després d”un inici en què ambdós equips es van temptejar, el CE Sabadell es va avançar en el marcador amb un gol de falta des de la frontal de l”àrea. Tot i això, l”adversari va igualar el duel en la següent acció. Finalment, els visitants van fer el definitiu 1-2 després d”una gran jugada col·lectiva. En els darrers quarts, que van ser molt competits, cap dels dos conjunts va veure porteria. Gols arlequinats de Mykola i Fabian.

CD Montcada, 0 – Prebenjamí B, 14: Bon joc d”un CE Sabadell que va moure la pilota amb molt de criteri davant un rival inferior. Gols arlequinats de Jordi, Izan Garcia (5), Adrian (2), Álex, Izan Bracero (3), Max i Pau.

Prebenjamí C, 1 – UE Sabadellenca, 0: Tot i el domini en gairebé totes les fases del joc, el conjunt local es va topar una vegada i una altra amb les intervencions del porter contrari. Gol arlequinat de Broulaye.

EF Sabadell, 0 – Prebenjamí D, 9: Movent l”esfèrica de manera eficaç i controlant la possessió, el CE Sabadell va desestabilitzar al rival i va aconseguir un gran resultat. Gols arlequinats de Pau, Izan, Xavier (2), Arnau, Adrián i Lucas (3).

Prebenjamí E, 1 – UE Molletense, 6: Davant un dels equips més forts de la lliga, el CE Sabadell no va acabar de mostrar una actitud del tot correcta i va notar massa les seves absències. Els arlequinats van poder retallar distàncies amb 0-2 en el marcador, però els visitants sí que van saber materialitzar les seves arribades.

CFU Can Rull RT, 1 – Patufets, 9: Tot i el domini en gairebé totes les fases del joc, el conjunt local es va topar una vegada i una altra amb les intervencions del porter contrari.

Femení Sènior B, 5 – CF Femení Manu Lanzarote, 2

Triomf apoteòsic del conjunt dirigit per Marc Badia. Les arlequinades, que necessitaven guanyar per tres gols per posar-se com a líders, van dominar durant el primer temps i van deixar la feina gairebé enllestida amb els gols de Sandra Sánchez i Maria Teresa. Ja a la represa, el Femení Sènior B va tenir por i es va replegar en el seu propi camp. D”aquesta manera, el CF Femení Manu Lanzarote ho va aprofitar per igualar el duel. Va ser aleshores quan el CE Sabadell va creure en les seves possibilitats i es va abocar a l”atac amb l”objectiu d”aconseguir la renda de tres gols. Judith i Gemma van fer el tercer i el quart, respectivament, però l”èxtasi va arribar en el minut 90. I és que Megu, amb un llançament de falta, va fer el definitiu 5-2 que deixava com a líder al Femení Sènior B en el grup 3 de segona divisió.

CE Pontenc, 1 – Femení Juvenil-Cadet A, 0

Partit complicat en què el conjunt dirigit per Xavi Sanmiquel va cedir amb un gol desafortunat davant un rival molt dur. Les arlequinades van treballar molt bé en el primer temps i van gaudir de nombroses ocasions per marxar amb avantatge al descans, enviant fins i tot una pilota al travesser. Ja a la represa, a les visitants els va faltar una mica més d”agressivitat. La portera Inés va evitar que el CE Pontenc fes el primer gol aturant un llançament de penal amb una gran estirada. No obstant això, les gironines van fer l”1-0 gràcies a un gol de rebot i en fora de joc. Amb el gol en contra quan només quedaven cinc minuts per acabar el matx, el Femení Juvenil-Cadet A no va tenir temps per a la reacció.

CD Sant Gabriel, 3 – Femení Infantil-Aleví A, 0.

UD Tancat, 6 – Femení Infantil-Aleví B, 3: Gols arlequinats d”Ana, Andrea i Rocio.

UE Centelles, 1 – Femení Aleví-Benjamí-Prebenjamí A, 7: Gols arlequinats d”Ariadna (2), Bet, Marta, Alba (2) i Sofia.

Juventud 25 de Septiembre, 0 – Femení Aleví-Benjamí-Prebenjamí B, 3: Gols arlequinats d”Aina (2) i Iona.