El futbol base viu una jornada amb molts gols

Juvenil A, 1 – EC Granollers, 0

En un matx molt dur davant un rival complicat, l”equip dirigit per José Solivelles es va mostrar intens i va fer un gran treball defensiu, cedint només una ocasió dels visitants en el temps afegit. Els arlequinats van gaudir del control de la pilota i van tenir oportunitats per aconseguir un resultat més ampli. El gol del Juvenil A va arribar després d”una gran jugada de Pol, que va marxar de dos adversaris en la banda esquerra i va fer la passada de la mort perquè Sergi Martí definís a boca de canó. Abans del descans, Legui i Pol van poder fer el gol de la tranquil·litat, però no van materialitzar les seves arribades. Ja a la represa, el CE Sabadell no va patir en cap moment per mantenir el triomf i va desaprofitar nombroses ocasions.

Gimnàstic Manresa, 5 – Juvenil B, 0

Matx per oblidar. Als arlequinats els hi va costar molt entrar en el partit i no van estar tan concentrats com acostumen. Després de rebre un gol al quart d”hora de joc, l”equip va reaccionar tímidament i va gaudir de tres arribades clares abans del descans. Ja a la represa, el Juvenil B va sortir més endollat i va dominar en el terreny de joc. Malgrat tot, els jugadors dirigits per Dani Dueñas van rebre un cop molt dur després que l”àrbitre els xiulés un penal en contra. Amb 2-0 en el marcador, el CE Sabadell es va abocar a l”atac i va rebre dos gols pràcticament consecutius que van deixar noquejat a l”equip. Al final, el Gimnàstic Manresa va arrodonir el marcador amb una diana en el temps afegit.

Juvenil C, 2 – CD Montcada, 0

El conjunt dirigit per Manel Felices va dominar la pilota en el primer temps i va gaudir d”ocasions per marxar amb un resultat més ampli al descans, però només Hamza va saber materialitzar la seva oportunitat. Ja a la represa, els visitants van pressionar més i van tenir una arribada immillorable per empatar. De mica en mica, el Juvenil C va tornar a controlar el matx i va poder ampliar distàncies en un xut a boca de canó de Blai que va marxar massa alt. Els arlequinats, per sort, van segellar el triomf després que César transformés un penal provocat per Adrián Martín.

CE Mercantil, 0 – Cadet A, 2

Derbi d”alta tensió en què els locals van proposar una forta defensa i es van replegar en el seu propi camp. A l”equip dirigit per Cisco Martín li va costar trobar espais i no va tenir paciència en la circulació de la pilota. Tot i això, els arlequinats van generar perill en jugades aïllades i individuals. Després d”una acció d”estratègia, Miquel va obrir la llauna. A partir d”aleshores, el CE Mercantil va estirar les seves línies i el CE Sabadell ho va aprofitar. Amb més espais en el terreny de joc, Óscar va ampliar distàncies i va segellar el triomf per a un equip arlequinat que va quallar un partit molt seriós.

Cadet B, 3 – CF Vilanova Geltrú, 3

Agonitzant partit el que va protagonitzar el conjunt dirigit per Josep Vicenç contra el rival que l”igualava a punts a la classificació. Els arlequinats van intentar generar bon futbol, mentre que els visitants van proposar un matx més travat i van fer mal amb contracops. Tot i que el Cadet B va generar més accions atacants que l”adversari, el CF Vilanova Geltrú va ser qui va dominar durant moltes fases del primer temps. L”empat al descans reflectia l”enorme igualtat entre ambdós equips. Ja a la represa, els visitants van colpejar en dues accions aïllades per avançar-se en el marcador. Tot i el resultat advers, els sabadellencs van continuar treballant i van trobar el premi al seu esforç en els darrers cinc minuts amb dos gols agònics. Al final, empat dolç davant un rival molt potent que corrobora la bona línia del Cadet B. Després d”aquest empat, els arlequinats buscaran un bon resultat aquest cap de setmana davant el Barça.

Cadet C, 7 – CEFB Terrassa, 0

Recital golejador del conjunt dirigit per Dani Leoncio en el derbi vallesà. Els arlequinats van dominar de principi a fi i van quallar un excel·lent partit. Gorka, amb un hat-trick, Ángel, Anthony, Adrián Ruiz i Álex van ser els encarregats de fer els set gols davant el CEFB Terrassa.

UE Rubí, 1 – Infantil A, 1

L”equip dirigit per Marc Nomen va pagar massa car la seva falta d”encert de cara a porteria. Els arlequinats van quallar una primera part força bona, però només van enviar la pilota al fons de la xarxa en una ocasió gràcies al gol d”Ivan. Ja a la represa, i després d”una errada de concentració, la UE Rubí va establir l”1-1 definitiu amb el gol de Mario.

Infantil B, 2 – Penya Blaugrana Sant Cugat, 0

En un matx difícil davant un rival de segon any, el conjunt dirigit per Javi García va estar molt concentrat en el terreny de joc i tots els jugadors van estar a un molt bon nivell. A més, l”equip gairebé no va cedir espais en defensa i va fer impossible que els santcugatencs generessin perill. En el tram inicial, a l”Infantil B li va costar superar la pressió del seu adversari. No obstant això, el partit es va posar de cara quan Sergio Barco va pescar una pilota morta després d”un córner i va fer el primer gol. Ja a la represa, i després que els visitants mosseguessin en els primers instants, els arlequinats van segellar el triomf després d”una bona triangulació culminada per Alberto.

FC Voltreganes, 0 – Infantil C, 0

Partit molt igualat entre dos equips que estan amb els mateixos punts en la zona alta de la classificació. En un camp molt petit, el conjunt dirigit per Jordi Peris va afrontar un duel complicat en un ambient calent. Tot i el seu nerviosisme a la gespa, els arlequinats es van poder avançar en el primer temps en un xut de Jose Enrique des de la frontal i un llançament de falta de Pere que va sortir fora per molt poc. En el segon temps, el matx va seguir el mateix guió i l”Infantil C va perdonar dues ocasions molt clares. En una d”elles, un defensa va treure en l”últim moment la pilota en la mateixa línia de gol. En la següent arribada, l”esfèrica es va estavellar contra el travesser. Al final, tot i no aprofitar les seves oportunitats, el CE Sabadell va treure un punt molt valuós d”un camp molt difícil.

UD Cirera, 3 – Aleví A, 4: Després de mostrar-se molt superior en el primer quart, la manca d”encert i diverses errades defensives van fer que els locals s”acostessin en el marcador. Gols arlequinats de Nicolás (2), Sergi Baldrich i David Urban.

CF Caldes de Montbui, 0 – Aleví B, 1: Gol arlequinat de Josep León.

Aleví C, 10 – CE Mercantil, 1: Gols arlequinats de Denis (3), Alejandro (2), Pedro Antonio (2), Marcos, Lucas Samuel i Izan.

Aleví D, 6 – FC Sant Quirze del Vallès, 3: Matx molt ben treballat davant un rival directe a la classificació. Va ser el primer partit en què l”Aleví D es va mostrar intens en els quatre quarts. Gols arlequinats de Miguel Soley (2), Óscar, Marc Carnicé i Marc Planet (2).

Aleví E, 3 – FC Sant Quirze del Vallès, 1: Després que els visitants s”avancessin amb un gol matiner des del centre del camp, el CE Sabadell va dominar el matx davant un rival replegat i va aconseguir remuntar. Per la seva banda, el FC Sant Quirze va generar perill i va buscar l”empat, però l”Aleví E va sentenciar el duel en l”últim minut. Gols arlequinats d”Alejandro Olivera (2) i Enric.

Aleví F, 0 – EF Sabadell, 4.

Benjamí A, 0 – UFB Jabac i Terrassa, 4.

Benjamí B, 2 – EF Mataró, 4: Tot i la igualtat en els primers quarts, el Benjamí B va acabar claudicant davant un rival físicament superior. Els contracops i les accions a pilota aturada van condemnar al CE Sabadell. Gols arlequinats d”Éric i Antonio José.

UE Mollet, 3 – Benjamí C, 5: Els visitants van fer valer la seva superioritat física per aprofitar les pilotes a l”esquena de la defensa rival. La UE Mollet, mentrestant, va veure porteria gràcies a diverses errades del CE Sabadell. Gols arlequinats d”Eric, Marc Roviras (3) i David.

EF Barberà Andalucia, 8 – Benjamí D, 2: Gols arlequinats de Ferran i Pau.

Benjamí E, 7 – EFB Ripollet, 2: Gols arlequinats de Bernat, Pablo Mujal (4), Marc i Ismael.

Benjamí F, 11 – VDF Roureda, 0: Gols arlequinats d”Arnau (3), Álex Gómez (4), Gerard (2), Édgar i Marc.

VDF Roureda, 1 – Benjamí G, 5: Gols arlequinats d”Izan Ruiz (4) i Jan.

UE Castellbisbal, 4 – Benjamí H, 3: Bona actitud dels visitants davant un dels equips més forts de la lliga. Tot i la derrota, el CE Sabadell no li va perdre la cara al matx en cap moment. Gols arlequinats d”Aniol (3).

CD Montcada, 1 – Prebenjamí A, 9: Gols arlequinats de Joel (3), Mykola (3), Fabian i Xavi (2).

CFU Can Rull RT, 1 – Prebenjamí B, 8: Després de veure”s per sota en el marcador, l”equip cada cop va anar a més i va acabar mostrant un molt bon nivell. Gols arlequinats de Jordi Tella, Max (2), Izan (4) i Jordi Hernández.

Prebenjamí C, 1 – EF Sabadell, 9: Davant un rival de segon any molt superior físicament, l”equip arlequinat va resistir dos quarts. Al final, el Prebenjamí C va ser incapaç de fer front a l”enorme pressió de l”adversari. Gol arlequinat d”Hugo.

Prebenjamí D, 10 – CF Sabadell Nord, 0: Tot i el triomf, als arlequinats els va costar moure la pilota amb claritat a causa de la poca exigència de l”adversari. Gols arlequinats de Pau (3), Arnau (4), Lucas i Xavier Romera (2).

Prebenjamí E, 4 – CF Olímpic La Garriga, 0: Als arlequinats els va costar entrar en el partit en la primera part, però van reaccionar en la represa i van ser superiors. Va ser aleshores quan van arribar els gols.

Patufets, 4 – UE Castellar, 3: Matx molt disputat en què els arlequinats més petits van saber remuntar un desavantatge de dos gols. Anant de menys a més, els Patufets es van emportar el triomf davant la UE Castellar.

UD La Planada, 0 – Sènior Femení B, 7

Les jugadores arlequinades van encaminar ràpidament el triomf i van competir durant tot el matx. El Sènior Femení B va quallar el millor partit de la temporada en l”àmbit col·lectiu i va golejar gràcies al pòquer de Paula i les dianes de Maria, Neus i Marta.

Femení Juvenil-Cadet A, 5 – EF Barberà Andalucia, 1

Després d”una derrota molt dolorosa, l”EF Barberà Andalucia va pagar els plats trencats i va ser golejat pel conjunt dirigit per Xavi Sanmiquel, que va disputar un gran partit a l”Olímpia. Les arlequinades van treballar de valent i, gràcies al seu plantejament agressiu i de pressió, van endur-se el triomf amb els gols Maria, Paula, Andrea i Cristina (2).

Femení Juvenil-Cadet B, 3 – EF Viladecavalls, 0

Les jugadores dirigides per Jordi Guillem van quallar un molt bon partit i van saber fer front a la qualitat de l”adversari. Gràcies al treball de tot l”equip i la cohesió del grup, el Femení Juvenil-Cadet B va sumar els tres punts de forma meritòria i va deixar la porteria a zero.

FC Vic Riuprimer REFO, 4 – Femení Infantil-Aleví A, 2: Gols arlequinats d”Aida i Nuria.

Femení Infantil-Aleví B, 6 – FC Levante Las Planas, 3: Gols arlequinats de Rocio (2), Ana (2), Andrea i Virginia.

Femení Infantil-Aleví C, 3 – FC Sant Cugat Esport, 2: Gols arlequinats d”Alba (2) i Claudia.

CD Arrabal-Calaf Gramanet, 5 – Femení Aleví-Benjamí-Prebenjamí B, 1: Gol arlequinat d”Aina.