El Sabadell B culmina la pretemporada amb una gran victòria

Després de guanyar al Tona en els darrers minuts de partit, el Sabadell B tenia ben apresa la lliçó i no s”ha deixat sorprendre per un Avià que avui disputava el seu segon partit del cap de setmana.

Amb un domini aclaparador des del primer minut, el conjunt de Solivelles s”ha avançat al marcador mitjançant Ñito després de rematar una centrada de Manel. El mateix Manel ha estat qui, en el minut 20 de partit, ha ampliat distàncies després d”una gran jugada personal de Guillem. Tot i que la primera meitat ha acabat amb aquest resultat, Cesc ha pogut marcar el tercer gol però el seu xut s”ha estavellat al pal evitant així el gol i l”àrbitre ha anul·lat un gol a Manel a les acaballes de la primera meitat per fora de joc.

La segona meitat no ha canviat de dominador i el Sabadell B ha seguit imposant el seu joc i ha tornat a ser Manel qui, amb un potentíssim xut de falta, ha superat el porter local posant el tercer gol al marcador. Només tres minuts després, quan es disputava el minut 66 de partit, Ñito ha estat qui ha perdonat el gol però ha pogut refer-se només un minut després establint el definitiu 0-4 al marcador

D”aquesta manera tant contundent l”equip de Solivelles ha tancat la seva pretemporada i ja espera amb ganes el primer partit de lliga que es disputarà el diumenge 23 a la Nova Creu Alta a les 19:00h i que els enfrontarà al Palamós CF.

Fitxa tècnica:

UE Avià: Sergi, Toni, Bejar, Gigi, Roger, Gerard, Miki, Wahid, Pau, Jordi i Pablo. També han jugat: Edual, Marc, Arnau i Noguera.

CE Sabadell B: Sergio, Parera, Guillem Estellés, Pol, Josep, Ñito, Adri Diaz, Manel, Sandro i Cesc. També han jugat: Diego, Aliaga, Peña, Jadir, Santi, Jonathan, Marc, Max i Pau.

Gols: 0-1 Ñito (13″), 0-2 Manel (20″), 0-3 Manel (63″), Ñito 0-4 (67″)