El Sabadell B va vèncer al Peralada amb un espectacular pòquer de Manel

La primera victòria com a visitant va arribar en el camp del cuer, el Peralada, però de manera contundent. El Sabadell B es va imposar ahir per 1-4 amb un espectacular pòquer de Manel i se situa a la zona alta de la classificació.

El partit no va poder començar millor pels arlequinats, que abans del minut cinc ja dominaven en el marcador després del gol inicial de Manel que va arribar precedit d”una bona combinació entre Ferreira i Guillem. Encara que després d”aquest gol inicial les forces es van equilibrar, va tornar a ser el Sabadell qui ampliés distàncies en el 33 quan Manel feia el segon del seu compte particular després d”una molt bona jugada individual de Max. En el 39 el Peralada va poder retallar distàncies però el xut de Moñino es va estavellar en el travesser. La següent jugada sí que va acabar en gol, que significava el hat-trick per a Manel després de culminar una excel·lent assistència de Ñito.

La segona meitat es va iniciar amb un filial que es va mostrar tranquil amb el resultat. Ferreira va haver de retirar-se lesionat en el 48 i va entrar Marc Martí en el seu lloc. Sergio va salvar el que va poder ser el primer gol del Peralada en el 53 i pocs minuts després, Ñito va poder haver ampliat distàncies pels arlequinats però la seva pilota es va estavellar en el travesser. Sergio va tornar a demostrar que es troba en un estat de forma pletòric i va parar un penal a Aleix quan s”arribava a l”hora de partit. Manel, en el 71, segellava el seu pòquer a transformar una pena màxima i un minut després, el Peralada feia el gol de l”honor, obra d”Aleix. D”aquesta manera, es va arribar al final del partit amb una victòria solvent en un camp complicat.

Fitxa tècnica

Peralada: Ureña, Sergio Garcia, Mate (Kike, 48″), Sergi Murga, Botxi, Argi, Oscar Molina (Aleix, 46″), Guillem, Marc Mas, Moñino (Tidane, 57″), Litus

CE Sabadell: Sergio, Parera, Guillem, Estellés, Pol Moreno (Jadir, 86″), Josep Diez, Ñito, Adri Diaz, Manel, Ferreira (Marc Martí, 48″), Max (Peña, 68″)

Gols: Manel (0-1, 3″), Manel (0-2, 33″), Manel (0-3, 39″), Manel (0-4, 72″), Aleix (1-4, 73″)