El Sabadell B venç al Santfeliuenc per 3-0

Era qüestió de temps. El CE Sabadell B va vèncer ahir al Santfeliuenc per 3-0 al Pepín Valls de Castellar i va aconseguir, d”aquest manera, el primer triomf més que merescut a la lliga.

El partit va començar amb un gran domini dels arlequinats i Manel, que al final del partit acabaria sent el protagonista, gaudia de la primera ocasió de perill pels locals. Això sí, Parera era qui, mitjançant una xilena  feia lluir-se al porter visitant per enviar la pilota a corner quan es disputava el minut 14 de partit. El Santfeliuenc no acabava de trobar-se còmode sobre la gespa del Pepín Valls però tot i això, aconseguia aproximar-se a la porteria local al minut 23 de l”encontre. Sandro al minut 29 va avançar els arlequinats amb un espectacular gol de falta que va entrar per l”escaire i on Oliver no va poder-hi fer més. El Sabadell, lluny de conformar-se amb només un gol, va seguir atacant i només quatre minuts més tard Manel, el màxim golejador del partit, ampliava les distàncies pels de Solivelles. Amb el 2-0 es va arribar al descans on el protagonista va ser Eric, jugador del Santfeliuenc que va veure la vermella directa al túnel de vestidors deixant el seu equip amb inferioritat numèrica.

Amb la lliçó apresa durant les dues primeres jornades, els de Solivelles van voler acabar de sentenciar el partit i van sortir a dominar també la segona meitat del partit. Max, que va estar molt actiu durant tot el matx va posar a prova en diferents ocasions Oliver però no el va aconseguir superar. El Sabadell B va fer pujar el tercer gol al minut 68 mitjançant Manel però l”àrbitre el va anul·lar per fora de joc. Tot i això, a les acaballes del partit, el màxim golejador arlequinat sí que podia establir el seu doblet i el definitiu 3-0 al marcador després d”una gran combinació amb Écija.

Amb el 3-0 els homes de Solivelles van aconseguir ahir la tercera victòria, molt merescuda pel joc realitzat durant els dos anteriors partits que van acabar sense aquest premi. La propera setmana es desplaçaran fins a Granollers per disputar la quarta jornada de lliga.

Fitxa tècnica

CE Sabadell B: Sergio, Diego, Guillem, Estellés, Parera, Ferreira (Josep Díez, 61″), Max, Adri, Manel, Sandro (Ñito, 70″) i Cesc (Écija, 82″).

Santfeliuenc FC: Óliver, Víctor (Mata, 70″), Faura, Joserra (Pere, 81″), Ortiz, Imanol, Maldo (Juan, 70″), Tena, Masuet, Adri Ruiz i Eric.

Gols: Sandro 1-0 (29″), Manel 2-0 (32″), Manel 3-0 (85″)