El Sabadell suma un punt a Cornellà

UE Cornellà: Marcos, Sierra, Lucas, Borja, Uche, Gómez, Pep Caballé, Marc Caballé, Enric, Antonio (Puerto, 45’ (Ahmed, 56’)) i Abraham (Ripoll, 86’).

CE Sabadell: Jokin Ezkieta, Javi Barrio, Verdú, Pol, Manu, Yeray (Juanjo, 65’), Pastells, Jordi López, Carreño (Jordan Gaspar, 69’), Migue (Jordan Sánchez, 80’) i Ian.

Gols: –

Àrbitre: Sebastian Ripoll Solano. Va amonestar als locals Gómez i Enric. I als visitants Javi Barrio i Manu. Va expulsar amb doble groga al visitant Pol.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà

No era un partit fàcil el que l’esperava al Sabadell a Cornellà, i així ho van advertir Pol Moreno i Jose Solivelles en la prèvia del matx. El conjunt de Jordi Roger arribava a la jornada 8 després de superar al filial del FC Barcelona al Mini Estadi la setmana passada. Els arlequinats, en canvi, afrontaven el partit després d’empatar a la Nova Creu Alta davant el RCD Mallorca ‘B’.

La primera part va començar amb intensitat per part del Cornellà. Els locals van deixar clares les seves intencions des del primer minut. Els jugadors de Jordi Roger van ser durs des del principi i no van deixar jugar al Sabadell en cap moment. Això va posar nerviosos als arlequinats, que van protagonitzar algunes imprecisions en la zona defensiva a l’inici. Pol Moreno va haver de treure una primera pilota sota pals als 11 minuts de partit.

A mesura que va anar avançant la primera meitat, el ritme va anar caient de forma moderada. Les ocasions van ser poques i el partit va ser més físic. Al minut 33, Jokin va aturar una gran rematada d’Enric que podria haver suposat l’1-0 pels locals. Arribant al descans, el Sabadell només va tenir una ocasió obra de Jordi López, que va enviar fora un potent xut des de la frontal.

La segona meitat va començar amb un canvi al Cornellà. Jordi Roger va decidir donar minuts a Puerto i treure a Antonio. Als onze minuts, però, Puerto va haver d’abandonar el terreny de joc després de patir una lesió important al braç esquerra. El Sabadell va dominar una mica més el partit, però el poc futbol i les constants imprecisions en tots dos equips va dificultar la tarda.

Tot es va complicar el minut 72. Pol Moreno, que estava amonestat, va servir una falta a camp propi sense autorització segons Ripoll Solano. Això va provocar que el defensa arlequinat veiés la segona groga i fos expulsat. Amb un home menys, els de Jose Solivelles van aguantar el resultat. A falta de vuit minuts, Ian i Jokin van salvar el gol del Cornellà en una doble ocasió pels locals. A l’últim minut, a més, l’àrbitre va anul·lar un gol als de Jordi Roger per fora de joc. Al final, 0-0 i un punt per cada equip. El Sabadell es prepara ja per rebre la pròxima jornada al Gavà a la Nova Creu Alta.