El Sènior Femení rep al CF Pallejà

El Sènior Femení del Centre d”Esports Sabadell afronta aquest diumenge 5 d”octubre (12:15 hores, a l”Olímpia) un dels reptes més difícils del curs. I és que les arlequinades reben al CF Pallejà, un dels ferms candidats per pujar a Nacional.
 
Després d”empatar en el seu debut davant l”Atlètic Prat i guanyar amb contudència al Santpedor, el Sènior Femení pretén continuir invicte en la competició. No obstant això, no ho tindrà gens fàcil, ja que el CF Pallejà és un equip molt complet. A més, les arlequinades ja van caure davant d”aquest mateix adversari en la pretemporada.
 
En aquell partit, el tècnic Carlos Areán ja va poder apreciar les virtuts del rival de la tercera jornada de lliga. “És un dels equips més forts de la categoria. La pràctica totalitat de les seves jugadores tenen una gran qualitat individual i saben sortir jugant molt bé des de la defensa”, ha dit l”entrenador arlequinat en la prèvia del partit.
 
Tot i que el CF Pallejà crearà molt de perill, el Sènior Femení del CE Sabadell vol fer-se fort a casa i que l”Olímpia sigui un fortí en la present temporada.