El Villarreal ‘B’ suma la seva primera victòria a costa del Sabadell

Villarreal ‘B’: Cantero, Edgar Ié, Peris, Mauro, Pau, Larrea, Raba (Lazo, 69’), Ramiro, Franco Acosta (Mario, 60’), Carlos Martínez i Cantalapiedra (Chuca, 77’).

CE Sabadell: Jokin, Jordan, Verdú, Pol, Manu, Adri Diaz, Migue, Yeray (Ian, 77’), Carreño, Gabi López (Jordi López, 63’) i Gai Assulin (Txomin, 41’).

Gols: 0-1, 51’, Pol; 1-1, 54’, Cantalapiedra; 2-1, 74’, Manu Torres (p.p.); 3-1, 91’, Carlos Martínez.

Àrbitre: Cristian Adrián Lixandru (comitè aragonès). Va amonestar al local Larrea. I als visitants Carreño i Pol.

Estadi: Mini Estadi Ciutat Esportiva Villarreal.

El partit va començar amb un Villarreal ‘B’ amb gana. Els groguets van tenir la possessió de la pilota des del principi. El Sabadell, ben plantat sobre el terreny de joc, va donar la iniciativa als de Paco López. Tot i el domini de l’esfèric, el Villarreal no va arribar amb perill fins al quart d’hora de partit. Manu Torres va haver d’allunyar una pilota a l’àrea arlequinada després d’una centrada perillosa dels locals. Després d’aquesta arribada, el Villarreal va gaudir de dues ocasions clares. Carlos Martínez va poder posar el 1-0 al marcador, però es va trobar amb un gran Ezkieta sota pals. El porter del Sabadell va salvar als arlequinats en més d’una ocasió, protagonitzant una gran actuació a la primera part.

Als 27 minuts, l’àrbitre va haver de parar el partit. La calor va obligar als protagonistes a hidratar-se. Poc després, Carreño va poder avançar al Sabadell, però Cristian Adrián Lixandru va anul·lar el gol per fora de joc. Just abans del descans, Gai Assulin es va lesionar. Txomin va ser l’escollir per substituir-lo. Al descans, empat a zero a l’electrònic del Mini Estadi.

El Sabadell va sortir endollat a la segona part. Als pocs minuts de joc, Migue i Gabi van tenir dues ocasions. Però va ser Pol Moreno qui va anotar el 1-0. Després d’una falta servida per Migue, el jove central arlequinat va rematar al fons de la xarxa. L’alegria va durar poc. Tres minuts més tard, Cantalapiedra va empatar el partit. Durant tota la segona part, Jokin va salvar al seu equip de més d’un gol. El porter del Sabadell va completar una excel·lent actuació. Tot i això, un desafortunat gol en pròpia de Manu Torres i la sentència de Carlos Martínez al afegit van condemnar als arlequinats a la segona derrota de la temporada.