Eliminats de la Copa RFEF

Elche Ilicitano: Juanma, Primi, Kaná, Fran, Ruben, Jorge (Javi Llor, 62″), Paul, Iván Agudo, Nuha, Kilian (Palao, 85″), Juanra (Rubio, 67″).

CE Sabadell: Sergi, Parera, Forniés, Alcañiz, Agustín, Agus, Sandro (Max, 63″), Batanero, Forgas (Álex Cortell, 63″), Adama (Adrián, 77″), Cesc.

Gols: 0-1, Forgas (p) (17″); 1-1, Iván Agudo (p) (43″)

Àrbitre: Jorge Ródenas Martínez. Ha amonestat els locals Primi, Jorge, Javi Llor i Paul, i els visitants Forniés, Alcañiz i Adama. Ha expulsat el visitant Cesc amb vermella directa.

Estadi: Polideportivo Isabel Fernández. 200 espectadors.

El Centre d”Esports Sabadell ha quedat eliminat dels 1/16 de final de la Copa RFEF pel valor doble dels gols en camp contrari. El conjunt arlequinat s”ha posat per davant al minut 17″ amb un penal comès sobre Cesc Clotet que ha transformat Forgas. Semblava tenir-ho tot sota control un Sabadell que no ha permès cap xut a porta de l”Elche Ilicitano fins als darrers instants de la primera part. Del possible 0-2 de Forniés amb una rematada que sortia fregant el pal, a una contra que ha hagut de tallar Cesc quan Iván Agudo es quedava sol davant Sergi Tienda. L”àrbitre ha considerat que l”acció era mereixedora de penal i expulsió amb vermella directa. El mateix jugador il·licità no ha fallat des dels onze metres.

A la represa, els de Miguel Álvarez han seguit portant el pes del partit tot i jugar amb deu homes. Agus Medina, per partida doble, ha tingut la classificació a les seves botes tot i que l”Elche Ilicitano també ha disposat de bones oportunitats a la contra. Al final, el filial il·licità ha esgarrapat segons al cronòmetre amb pèrdues de temps i ha fet bo el 2-2 aconseguit a la Nova Creu alta per accedir als 1/8 de final de la Copa RFEF.