Els veterans del CE Sabadell, rumb a Bèrgam

Cap de setmana intens per als integrants de l”Associació de Veterans del Centre d”Esports Sabadell. Els exjugadors arlequinats es desplaçaran dissabte a Itàlia per disputar un triangular davant l”Amatori Telgate 1986, un equip afiliat a l”Atalanta, i un rival de Bèrgam, localitat on disputaran aquests compromisos internacionals. A més, també hi ha previst un sopar de fraternitat en agraïment a la visita de l”equip arlequinat.
 
Estreta relació
 
L”Associació de Veterans del CE Sabadell i l”Amatori Telgate 1986 mantenen una gran relació gràcies a la presència de l”exjugador Roberto Elvira, que manté una bona amistat amb un alt càrrec del club italià. Anteriorment, aquest equip de la Llombardia ja s”havia desplaçat al Vallès Occidental en vàries ocasions per disputar amistosos davant els arlequinats. En la seva última visita, els locals es van endur la victòria en un duel disputat a l”Olímpia.
 
Expedició del CE Sabadell
 
Els jugadors que estaran a disposició de l”entrenador arlequinat, José Francisco Gómez Tanco, són els següents: Ariza, Sergio, González, Santi, Manel Navarro, Pedro Gala, Ondoño, Cutillas, Arturo, Jaume Garcia, Manel Alarcón, Miguel Angel, Puertas, Jose Quereda “Pirri”, Roberto Elvira, Carlos Arrabal, Chico i Doval. Jaume Font serà el delegat de l”expedició.
 
Per afrontar aquest triangular de caràcter internacional, els integrants de l”Associació de Veterans del CE Sabadell arriben en forma, ja que acostumen a entrenar un dia a la setmana en les instal·lacions de l”OAR Gràcia, a l”antic camp del Mercantil.