Empat a 2 del Sabadell a Gavà

El segon test de pretemporada dels arlequinats s”ha saldat amb empat a 2. El partit ha començat amb un domini clar del Sabadell i un bon gust per tenir la pilota iniciant la construcció de joc des d”enrere. La primera ocasió l”ha tingut el davanter Cortell però el seu xut es ha marxat per molt poc. Pocs minuts després  Pirulo, primer golejador de la pretemporada qui ha intentat batre, amb un xut des de dins de l”àrea, al porter local sense èxit. Tot i portar el domini del partit, ha sigut el Gavà mitjançant l” exarlequinat Cazorla qui, a la sortida d”un córner, ha avançat als blaugranes. El Sabadell ha seguit intentant-ho i tant esforç ha tingut la seva recompensa quan Marc Fernández ha tret un servei de cantonada i Valentín, després de jugada assajada, ha rematat al primer pal enviant al fons de la xarxa la pilota i posant així les taules en el marcador. Amb l”empat a un s”ha arribat al descans.

Durant la segona part i amb un onze totalment nou la tònica no ha canviat. El Sabadell ha seguit sent l”amo i senyor del partit i de la pilota. Tant domini de pilota s”ha materialitzat en gol quan una combinació entre Roige i Manel ha acabat en un u contra u del jove davanter del filial que ha batut  Aguilar amb molta classe. Poc li ha durat l”alegria als arlequinats, doncs solament set minuts després, quan transcorria el minut 59 de partit, Kata ha tornat a posar les taules en el marcador. Després d”aquest empat i amb un Sabadell bolcat en l”atac, Pastells Roige i Pirulo han gaudit de les millors ocasions per tornar a avançar al conjunt de Miguel Álvarez sense èxit.

D”aquesta manera el Sabadell ha empatat en el seu segon partit de pretemporada però ha deixat molt bones sensacions. Els petits errors del partit serviran al cos tècnic per seguir preparant als arlequinats per a l”inici de lliga. La propera cita serà a la Nova Creu Alta davant el Nástic de Tarragona dissabte que ve a les 20:30h.

Fitxa Tècnica

Gavà: Alcaraz, Joel, Escoruela, Dani Iglesias, Cazorla, Eric Pujol, Del Moral, Iu, Vega, Kata, Cano, Cifu

CE Sabadell: Craviotto, Agus, Valentín, Lucas Viale, Agustín, Marc Fernández, Batanero, Adri, Alex, Pirulo i Juan Osado. També han jugat Sergi, Pastells, De Val, Alcañiz, Fornies, Pol, Roige, Yeray, Sandro, Manel i Cesc Clotet

Gols: Cazorla 1-0 (24″), Valentín 1-1 (40″), Manel 1-2 (52″), Kata 2-2 (59″)