Atlètic Balears: Klaus, Marcé, Vallori, Manu, David Prieto (Esteban, 78’), David Sánchez, Kike López, Tete (Avi, 88’), Fullana, Xisco i Rubén Jurado.

CE Sabadell: Jokin, Verdú. Pol Moreno, Javi, Manu, Adri Díaz (Clausí, 45’), Jordi (Ian, 45’), Yeray, Jordan Sánchez, Migue (Jordan Gaspar, 81’) i Carreño.

Gols: 1-0, 16’, Xisco; 1-1, 65’, Migue.

Àrbitre: Fernando Navarro Collados.

Estadi: Son Malferit.

Tarda caòtica a Son Malferit. El partit va començar sota la pluja, que en pocs minuts es va intensificar de forma important. Al minut 8, Rubén Jurado va tenir la primera ocasió del partit que Jokin va aturar sense problema. Dos minuts després, però, l’àrbitre va decidir aturar el partit per les condicions meteorològiques. Després d’una hora decidint, Navarro Collados el va reprendre tot i l’estat del terreny de joc.

La resta de la primera meitat va tenir poc futbol. L’Atlètic Balears va estar còmode en una situació difícil i ho va aprofitar ràpid. Al minut 16, Xisco va aprofitar una de les poques ocasions per avançar el seu equip al marcador. L’estat de la gespa va impedir als arlequinats desplegar el seu joc. Al descans, avantatge mínim pels locals amb l’1-0.

La segona part va començar amb una ocasió claríssima d’Ian González. La defensa de l’Atlètic Balears va treure la pilota sota pals evitant l’empat del Sabadell. Els arlequinats van aprofitar les bones sensacions. Al 65 de partit, Migue va empatar el partit. A partir del gol del Sabadell, el conjunt visitant va dominar molt més la possessió de la pilota. Al final, després de poques ocasions clares, empat a Son Malferit entre Atlètic Balears i CE Sabadell.