Derrota contra el Manlleu per 1-2

El Sabadell B va veure trencada la seva bona ratxa de resultats perdent a casa davant el Manlleu per 1 a 2. Un filial arlequinat que va començar bé el partit amb una clara ocasió de Max que va picar el pal de la porteria de Segovia. Del no res va venir el primer gol del partit a les botes del golejador Manel Sala que va superar Sergio per dalt. Aquest gol va fer mal al filial arlequinat que no va saber crear ocasions clares de gol en la porteria visitant. Ja en el darrer minut del primer temps una pèrdua de pilota en el mig camp va propiciar el segon gol manlleuenc gràcies a un bon xut col·locat d»Óscar Uroz.

A la repressa el Sabadell B va sortir amb una marxa més obligat pel resultat en contra i va passar a dominar el partit i jugar més en camp contrari. També la innocent expulsió del visitant Josu va donar ales a l»equip de Jose Solivelles que pocs minuts després va retallar distàncies en el marcador amb un gol de cap de Pol Moreno. Arrel d»aquest gols els sabadellencs van gaudir d»uns bons minuts però les ocasions no es van materialitzar. En el darrers minuts el Manlleu va poder sentenciar al contraatac i el Sabadell B ho va intentar de totes les maneres però sense èxit. La nota positiva del partit va ser el debut del juvenil Xavier Salinas i com a titular en el lateral dret. La propera jornada el filial visitarà Can Rosés per enfrontar-se al Rubí de l»ex arlequinat Julià García.

Fitxa tècnica

CE Sabadell «B»: Sergio, Salinas (Peña, 81″), Guillem, Estellés, Pol Moreno, Josep (Marc Martí, 76″), Max, Adri Díaz, Manel, Sandro (Ñito, 53″) i Cesc Clotet.

AEC Manlleu: Segovia, Ot, Canal, Peña, Marimon, Seuma, Kako (Brice, 64″), Maik, Óscar Uroz (Arnal, 76″), Manel Sala (Pol Coll, 68″) i Joseu.

Gols: 0-1, Manel Sala (13″); 0-2, Óscar Uroz (44″) i 1-2, Pol Moreno (59″)

Àrbitre: David Garcia Rosel (Girona). Targetes grogues a Estellés del Sabadell B i Segovia, Canal i Óscar Uroz del Manlleu. Va expulsar amb doble targeta groga a Josu (51″) per part visitant.

Estadi: Pepín Valls (250 espectadors)