Derrota per tancar la pretemporada

Després d»una pretemporada plena de proves, el CE Sabadell ha perdut el seu últim partit contra el Llagostera. Tot i ser un rival de categoria superior, el Sabadell ha sabut plantar-li cara en les diferents fases del partit i s»ha pogut avançar a la segona part i culminar una gran remuntada.

El partit però, no ha estat gens plàcid i ja des de l»inici una intensa pluja, que ha estat present durant gran part del partit, ha obligat l»equip de Miguel Álvarez a treballar a fons per fer rodar la pilota sobre la gespa de l»estadi creualtenc. Tot i les ganes que ha posat el Sabadell, el Llagostera s»ha avançat al minut 5 de partit mitjançant Chumbi. Tot i aquest gol el Sabadell no s»ha desesperat i Forniés ha estat insistent però no ha aconseguit marcar. L»ex arlequinat Benja, ha ampliat distàncies pels visitants al minut 32 i ha deixat el partit gairebé sentenciat.

A la segona part, Miguel Álvarez ha introduït canvis al conjunt arlequinat que han servit com a revulsiu i és que Cortell, que havia entrat a la represa, ha retallat distàncies en el 51 quan ha transformat un gol de penal. Només cinc minuts després, una gran combinació entre Roigé i Cortell l»ha enviat al fons de la xarxa Forgas. Un cop empatat el partit, el Sabadell ha estat clar dominador d»aquest i Roigé ha tingut en les seves botes el 3-2 però el porter visitant ha refusat la pilota. A les acaballes del partit, Juan Expósito ha tornat a avançar als de la Costa Brava posant el definitiu 2 a 3 al marcador.

La nota negativa del partit l»ha posada el jove lateral Pastells, que ha hagut d»abandonar el terreny de joc en el minut 80 per molèsties al genoll després d»un mal moviment.

Fitxa tècnica:

CE Sabadell: Craviotto, Agus, Valentín, Lucas Viale, Agustín, Yeray, Marc Fernández, De Val, Juan Osado, Pirulo i Forniés També han jugat: Pastells, Tienda (PS), Estellés, Roigé, Cortell, Adri Diaz, Batanero, Alcañiz i Forgas

UE Llagostera: René, Tito, Querol, Pitu, Enric Pi, Jordi Masó, Escassi, Herrero, Chumbi, Benja i Jose A. Rios També han jugat: Moragón, Moratalla, Jorge Garcia, Juan Expósito, Sánchez Fuentes, Pedro Alcalá, Juanto, Imaz, De Los Reyes i Kevin.

Gols: 0-1 Chumbi (5″), 0-2 Benja (32″), 1-2 Cortell (51″), 2-2 Forgas (58″), 2-3 Expósito (83″)