El Juvenil A i el Juvenil B s»estrenen amb victòria a Preferent

CF Caldes de Montbui, 1 – Juvenil A, 3

En la primera i única ocasió dels locals en el primer temps, Albert Camí va avançar al seu equip després d»aprofitar un llançament de falta lateral. Abans, els jugadors dirigits per José Solivelles van desaprofitar tres bones oportunitats per fer el primer gol del partit. Els arlequinats, però, van quallar una segona meitat excel·lent i van saber remuntar el resultat advers demostrant un molt bon futbol. Jadir va empatar el duel amb un fort xut creuat des de la frontal. Minuts després, Antonio va fer l»1-2 després d»un bon contracop dels visitants. I quan faltava un quart d»hora de joc, Sergi Martí va caçar una bona assistència de Legui i va segellar el triomf enviant la pilota al fons de la xarxa.

Juvenil B, 3 – CP San Cristobal, 2

En una bona primera meitat, l»equip dirigit per Dani Dueñas es va mostrar poc encertat de cara a porteria i va perdonar unes quantes ocasions clares. El CP San Cristòbal, per la seva banda, sí va saber aprofitar una de les poques accions de perill que va tenir. En un error defensiu dels locals, el davanter Óscar Gómez va anotar el 0-1. Els arlequinats, tot i veure»s per sota en el marcador, van reaccionar a la represa i van capgirar el resultat per aconseguir un triomf més que merescut. Chino va empatar després de pescar una pilota en profunditat i definir a la perfecció en l»u contra u. Minuts després, el mateix jugador, en el refús d»un córner, va enviar la pilota a l»escaire des de la frontal de l»àrea i va fer el 2-1 a l»Olímpia. Ja a les acaballes del partit, Airán i Sergi Caldés, aquest en pròpia porteria, van establir el definitiu 3-2.

EC Granollers, 3 – Benjamí A, 1

El conjunt dirigit per Frederic Macias es va mostrar massa nerviós en el primer partit oficial del curs. El guió del partit, no obstant això, podria haver estat molt diferent si els arlequinats no s»haguessin trobat amb el travesser en el llançament d»una falta llunyana. Després d»aquesta gran ocasió dels visitants, l»EC Granollers es va avançar en el marcador gràcies a la diana de Sergi Gallego, que va firmar un hat-trick. Tot seguit, i sense temps per a la reacció, el futbolista rival va fer el seu segon gol i va enfonsar les esperances dels arlequinats. En els instants finals, Saúl Pérez va anotar el primer gol dels seus a Preferent.