El Juvenil A, intractable

El Juvenil A continua amb pas ferm en el seu retorn a Lliga Nacional i aquest passat cap de setmana va donar compte de l»AE Prat a domicili. Els nois d»Ignasi Senabre van tornar a ser superiors al rival i van confirmar el seu gran inici de temporada amb una nova victòria lluny del Poliesportiu Olímpia. Ràpidament el Sabadell donaria el primer avís sobre la porteria de Colom amb dues oportunitats consecutives d»Antonio que va aturar el porter local i un xut de Montero que va sortir massa alt. El mateix Montero inauguraria el marcador just abans dels primers deu minuts de partit després d»una bona combinació amb Antonio. El Prat aconseguiria tornar igualar el partit a la mitja hora d»encontre gràcies a un gol de Requena que va batre a Vives. Amb empat a un al marcador s»arribava al temps de descans.

A la repressa el Sabadell va calcar el bon inici de partit assetjant la porteria de Colom i de nou es tornava a avançar en el marcador gràcies a un gol de Pau, que acabava d»entrar al terreny de joc en el temps de descans. Pocs minuts després els de Senabre van poder augmentar la diferència amb una triple oportunitat que entre el pal i el porter Colom van evitar-ho en ocasions de Pau i Montero. A l»equador del segon temps sí que encertaria el Sabadell en fer el tercer gol obra d»Antonio després d»una precisa centrada de Casals. Ja en temps d»afegit el Prat aconseguiria retallar diferències en el marcador amb un gol de penal de Christian. Sense temps per més el Sabadell sumava tres punts més que el deixen una setmana més en posicions d»ascens a Divisió d»Honor. Aquest proper cap de setmana el Juvenil A rebrà al filial del Barcelona al Poliesportiu Olímpia.

Fitxa tècnica

AE Prat: Colom, Pulido, Roldán (Londoño, 87″), Bascuñana, Sebas, Daniel (Santiago, 69″), Christian, Gallardo (Orti, 57″), Requena, Niell (Gallego, 66″) i Ayora

CE Sabadell: Vives, Salinas, Rubén (Rodergas, 82″), Luque, Casals, Cobos, Heredia (Pau, 46″), Puigbó, Antonio (Vaca, 74″), Montero i Pol Monells (Jaén, 74″)

Gols: 0-1, Montero (9″); 1-1, Requena (31″); 1-2, Pau (47″); 1-3, Antonio (65″) i 2-3, Christian (94″)

Àrbitre: Óscar Sauleda Torrent (Maresme). Targetes grogues a Sebas, Requena, Ayora, Gallego, Óliver Lima i Santiago del Prat i Salinas, Vives i Rodergas del Sabadell.

Estadi: Municipal El Sagnier