El Juvenil A segueix invicte

Gran partit el que van disputar el Juvenil A del CE Sabadell i el filial del Damm al Poliesportiu Olimpia sota una intensa pluja. Tots dos conjunts arribaven a la cita amb ple de victòries i a la zona alta de la classificació i això és va notar en el terreny de joc i l»alt nivell competitiu. Seria la Damm qui sortiria amb més intensitat sobre la gespa però mica en mica el Sabadell aniria agafant el ritme del partit i la possessió de la pilota. En la primera aproximació i amb un xut des de 25 metres Sergio Montero feia el primer gol de la tarda amb un xut que entrava pel mateix escaire. Tot i això el conjunt barceloní no es venia abaix i continuava creant perill sobre la porteria arlequinada. En una d»aquestes, una rematada de cap de Martí l»aturava magníficament Arnau. Antonio amb un u contra u davant Juan podria haver ampliat diferències però el porter rival va estar molt encertat. En una jugada desafortunada l»àrbitre xiulava penal favorable al Damm que trasnformava Eloy. Amb empat a un s»arribava al temps de descans.

En la segona meitat les ocasions es produien en les dues porteries. Pau Mañé amb un cop de cap ho probava pel Sabadell i Nolla pel Damm que trobava de nou la resposta d»Arnau. De nou Montero protagonitza un nou golàs després d»engaltar una volea des de la frontal de l»àrea. El darrer quart d»hora de partit va ser un setge del Damm que va buscar amb molta intensitat l»empat i endur-se un punt d»Olímpia. En un contraatac Antonio hauria pogut sentenciar el partit però de nou Juan li va guanyar la partida. A falta de cinc minuts Marc Pilar feia l»empat definitiu després de superar per baix a Arnau. Taules definitives en un gran partit entre Sabadell i Damm que es pot considerar just pels mèrits dels dos conjunts.

CE Sabadell: Arnau, Salinas (Hernan, 90″), Rubén, Luque, Casals, Legui, Pol Monells, Puigbo (Cobos, 83″), Antonio (Jaén, 79″), Montero i Pau (Vaca, 65″)

CF Damm «B»: Juan, Recort, Martí, Arnau, Julio, Joan Castanyer, Sergio, Oriol (Gonzalo, 67″), Eloy (Stanlyn, 79″), Caballé (David, 62″) i Nolla (Marc Pilar, 67″)

Gols: 1-0, Montero (15″); 1-1, Eloy -p- (41″); 2-1, Montero (62″) i 2-2, Marc Pilar (85″)

Àrbitre: Aleix Roig Antoja (Maresme). Targetes grogues a Antonio del Sabadell i Joan Castanyer del Damm «B».

Estadi: Poliesportiu Olimpia (150 espectadors)