El Sabadell cau derrotat davant el Lleida Esportiu

El Lleida Esportiu és el segon equip que ha aconseguit vèncer al Sabadell en la Nova Creu Alta. Els arlequinats han anat a remolc durant tot el partit encara que a partir de l»1-2 han intensificat les arribades a l»àrea de Crespo sense premi.

Una primera meitat que s»iniciava amb un Sabadell voluntariós per tenir la possessió de la pilota encara que era el Lleida el que s»ha avançat en el marcador després d»una rematada de cap dede Colina que sorprenia a Craviotto. El Sabadell des d»aquest moment ha hagut d»anar a remolc en el marcador però no ha aconseguit generar ocasions de perill en la meta de Crespo. Pol Roigé intentava jugades verticals frenades per una sempre ben col·locada defensa visitant. En el minut 23 Agustín va haver de deixar el seu lloc en el camp per molèsties físiques i va ser substituït per Viale que tornava a una convocatòria després de superar una lesió muscular. Marc Fernández també ha intentat mitjançant individualitats però els seus centres no van trobar rematador.

La segona meitat no podia començar pitjor. Tot i gaudir Pirulo de la primera ocasió en el minut 50, era Urko Arroyo el que tenia més encert de cara a porta i batia a Craviotto en el 52 de partit. Encara que Batanero va retallar distàncies en el 58 després d»un llançament de falta, el Sabadell no va poder donar la volta al marcador. Pirulo, després d»una bona jugada de Roigé va marcar el segon tant que empatava el partit però el col·legiat ho va invalidar per fora de joc. Encara que el Lleida Esportiu va acabar amb un jugador menys després de l»expulsió de Ekhi en el 81, el Sabadell no va aconseguir remuntar el partit i va quallar la segona derrota en lliga com a local.

 

Fitxa tècnica

CE Sabadell: Craviotto, Agus Medina, Forniés (Cortell, 76″), Valentín, Agustín (Viale, 23″), Adama, Roigé, Batanero, Forgas, Osado (Pirulo, 46″), Marc Fernández

Lleida Esportiu: Crespo, Oscar Rubio, Fuster, Albistegui, Bosch, Toño, Colinas (Manu, 90″), Marc Martínez, Diego Suárez (Ekhi, 70″), Urko Arroyo(Arnau, 84″) Vega

Gols: Colinas (0-1 ,13″),  Urko Arroyo (0-2, 52″), Batanero (1-2, 58″)