El Sabadell s»acomiada de la Copa del Rei

No ha pogut ser. El CE Sabadell ha caigut eliminat a la primera ronda de la Copa del Rei davant del CD Castellón. L»equip de Miguel Álvarez, tot i dominar gairebé tot el partit,  no ha pogut superar els orelluts als penals.

La primera part del partit s»ha iniciat amb un clar domini dels arlequinats que han estat qui han imposat el ritme en el partit.  La primera aproximació de perill ha estat de Marc Fernández al minut 5 de partit, el mateix protagonista que, al minut 10, ha marcat un autèntic golàs després d»un potent xut que ha entrat per l»escaira blanc-i-negra. Forniés, molt actiu durant el partit, ha estat qui, en el minut 27 i després  d»una gran jugada personal per la banda, ha realitzat una centrada que no ha trobat rematador. Des de l»altre cantó i abans d»arribar a la mitja part, Agus Medina també molt actiu durant el partit, ha penjat una pilota que Forgas no ha pogut rematar. Amb l»1-0 favorable al CE Sabadell s»ha arribat al descans.

La segona meitat ha seguit amb la mateixa tònica que la primera, un Sabadell buscant el segon gol i un Castellón defensant-se molt correctament. La més clara dels orelluts ha arribat al 63 quan Lolo ha enviat una rematada de cap fora sense cap tipus d»oposició. El mateix Lolo ha pogut esmenar l»error només tres minuts després empatant el partit.

Amb aquest empat s»ha arribat a la pròrroga on els vint-i-dos jugadors han acusat l»esforç físic del partit. El Sabadell ha gaudit de les millors ocasions a la pròrroga amb rematades de Pirulo i Agustín a la primera meitat i d»Osado a la segona però cap ha pogut batre Álvaro.

Als penals, el porter orellut ha estat protagonista aturant el primer a Agustín i el quart a Agus Medina mentre que el Castellón ha materialitzat els quatre que ha xutat.

D»aquesta manera el conjunt de Miguel Álvarez diu adéu a la Copa del Rei i passa, automàticament, a jugar la Copa Federació.

Fitxa Tècnica

CE Sabadell: Craviotto, Agus Medina, Forniés, Alcañíz, Agustín, Yeray, Marc Fernández (Cortell, 66″),  Batanero (De Val, 52″), Forgas, Osado i Bruno (Pirulo 88″)

CD Castellón: Álvaro, Luismi, Jesús, Javi Selvas, Alvaro, Meseguer, Tornero (Ruben Suárez 64″), Castells, Saizar (Ruben Fonte 77″), Lolo, Pruden (Diego Carrillo, 59″)

Gols: Marc Fernández 1-0 (10″), Lolo 1-1 (66″)

Incidències: Nova Creu Alta, 1772 espectadors.