GATO: «QUEREMOS CONSEGUIR LA PRIMERA VICTORIA Y HACER DISFRUTAR A LA AFICIÓN»

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Manuel Gato ha comparegut aquest migdia en roda de premsa després d’arribar contra el UB Conquense als 100 partits amb la samarreta arlequinada i en la setmana de la visita del Barça B a la Nova Creu Alta.

100 partits amb la samarreta arlequinada: “És un honor i un orgull haver arribat als 100 partits amb el Sabadell i haver representat aquest club amb una història tan gran i un present molt prometedor i il·lusionant. I també per l’afició fidel que sempre ens fa costat”.

Duel contra el Barça ‘B’: “L’equip arriba bé perquè estem treballant molt bé. Hem d’intentar no repetir les coses que no vam fer bé contra el Conquense.”

CE Sabadell i Barça ‘B’ encara no han guanyat: “Som dos equips que tenim aspiracions més ambicioses en la categria i estem en una situació que no ens agrada. Treballarem per sortir d’aquesta situació i sumar la primera victòria per fer gaudir a l’afició”.

Perills del Barça ‘B’: “És un equip que no necessita presentació, tenen un nivell tècnic extraorinari i a més vindran amb ganes de revertir la situació que tenen. Però ens hem de fixar en nosaltres mateixos i fer les coses bé per guanyar”.

La baixa del capità Migue: “El Migue demostra en cada entranament i cada partit que és un jugador vital per a nosaltres, el nostre capità. Si ell no hi és el perdrem dins del camp però segur que ens recolzarà des de fora”.

Primer entrenament amb Nico Delmonte: “Tenint en compte del poc que l’he vist, puc dir que arriba en unes condicions òptimes, el veig bé, no tindrà problemes per adaptar-se i si l’entrenador creu oportú que jugui el diumenge ho farà bé.”

Fotografia: Críspulo Díaz