GATO: “VOLEM ACONSEGUIR LA PRIMERA VICTÒRIA I FER GAUDIR L’AFICIÓ”

El futbolista del Centre d’Esports Sabadell Manuel Gato ha comparegut aquest migdia en roda de premsa després d’arribar contra el UB Conquense als 100 partits amb la samarreta arlequinada i en la setmana de la visita del Barça B a la Nova Creu Alta.

100 partits amb la samarreta arlequinada: “És un honor i un orgull haver arribat als 100 partits amb el Sabadell i haver representat aquest club amb una història tan gran i un present molt prometedor i il·lusionant. I també per l’afició fidel que sempre ens fa costat”.

Duel contra el Barça ‘B’: “L’equip arriba bé perquè estem treballant molt bé. Hem d’intentar no repetir les coses que no vam fer bé contra el Conquense.”

CE Sabadell i Barça ‘B’ encara no han guanyat: “Som dos equips que tenim aspiracions més ambicioses en la categria i estem en una situació que no ens agrada. Treballarem per sortir d’aquesta situació i sumar la primera victòria per fer gaudir a l’afició”.

Perills del Barça ‘B’: “És un equip que no necessita presentació, tenen un nivell tècnic extraorinari i a més vindran amb ganes de revertir la situació que tenen. Però ens hem de fixar en nosaltres mateixos i fer les coses bé per guanyar”.

La baixa del capità Migue: “El Migue demostra en cada entranament i cada partit que és un jugador vital per a nosaltres, el nostre capità. Si ell no hi és el perdrem dins del camp però segur que ens recolzarà des de fora”.

Primer entrenament amb Nico Delmonte: “Tenint en compte del poc que l’he vist, puc dir que arriba en unes condicions òptimes, el veig bé, no tindrà problemes per adaptar-se i si l’entrenador creu oportú que jugui el diumenge ho farà bé.”

Fotografia: Críspulo Díaz