Jose Solivelles: Hem merescut guanyar, l»empat no és un resultat just

Després de finalitzar el partit, l»entrenador arlequinat va atendre els mitjans i va fer una valoració global del matx. Tot i empatar el partit, Solivelles va acabar content amb el joc mostrat pel Sabadell B: ‘»Els primers setanta cinc minuts els podríem haver acabat amb un 5-1 i podríem haver sentenciat el partit però durant els darrers quinze minuts se»ns ha acabat el físic i ens ha costat defensar més.»»  Després de valorar totes les ocasions perdudes pel seu equip no ha volgut quedar-se amb la part negativa de no haver fet gol, sinó l»actitud de l»equip ‘»Hem sigut alegres i valents que és el nostre objectiu. Estic convençut que l»afició ha marxat contenta amb el joc de l»equip. És la línia a seguir.»» Per últim, tot i no haver pogut fer ús de l»estadi més que un cop durant la setmana Solivelles va assegurar que ‘»Intentem recuperar ràpidament la pilota i aprofitar els espais lliures que deixen i defensivament, ens arrepleguem ràpidament perquè no disposin ells d»aquests espais»» va concloure l»entrenador arlequinat.

 

Parera: Marquem un estil de joc i el rival va a contracorrent.

 

El capità del filial va fer la seva valoració un cop acabat el primer partit de lliga: «»El partit ha començat una mica boig però hem anat millorant i hem dominat. Durant la segona meitat, hem aconseguit remuntar però la inexperiència ens ha penalitzat i ha estat quan ens han empatat.»» Així mateix, Parera es va mostrar confiat per la temporada: ‘»Marquem un estil de joc i el rival va a contracorrent. Ens cal una mica de rodatge per demostrar tot el nostre potencial.»»

 

Manel: Jugar a la Nova Creu Alta dóna una sensació de professionalitat que al jugador li agrada

 

El primer golejador de la temporada també va atendre els mitjans de comunicació. Manel, davanter del filial arlequinat va sortir amb un regust agredolç com tots els seus companys: ‘»Estem contents per com hem jugat i com ha reaccionat l»equip amb el gol en contra. És cert que hem de millorar aquests detalls que ens han fet restar.»» Manel també va destacar la joventut de l»equip: ‘»Som joves i tenim ganes de fer bé les coses. Per això, lluitarem cada partit fins el final.»» Per últim, Manel va mostrar-se content per haver pogut jugar a la Nova Creu Alta: ‘» Jugar a la Nova Creu Alta dóna una sensació de professionalitat que al jugador li agrada.»»