Ñito dóna la victòria a Rubí

Important triomf del Sabadell B en el derbi vallesà davant la UE Rubí a Can Rosés per zero gols a un. Els arlequinats, d»aquesta manera, obliden la derrota de la passada jornada a casa davant el Manlleu i sumen la segona victòria consecutiva fora de casa després de l»aconseguida a Peralada. En els primers minuts de partit el Rubí ha intentat sortir amb molta intensitat i posar a prova la porteria que defensava aquesta setmana Aliaga però el porter arlequinat ha estat molt atent. Mica en mica el Sabadell B s»ha anat fent amb el domini del partit però sense crear excessives ocasions de gol. Amb l»empat a zero inicial s»arribava al temps de descans.

En el segon temps les coses no podien començar millor per l»equip de Jose Solivelles, ja que quant només es portaven dos minuts de joc Ñito va fer el que acabaria sent l»únic gol del partit. Una falta de Max la remataria de cap molt bé el migcampista per avançar als sabadellencs en el marcador. L»opció més clara pel Rubí seria un xut de Romo que aturaria molt bé Aliaga evitant l»empat. En els darrers minuts l»àrbitre expulsaria a Parera amb vermella directa i a Sandro per doble groga amb el qual deixava els arlequinats amb nou futbolistes per defensar el 0 a 1. L»entrenador Jose Solivelles també era expulsat per protestar. Sigui com sigui el Sabadell B va poder sumar tres punts més que el deixen en la zona tranquil·la de la classificació.

Fitxa tècnica

UE Rubí: Juan Manuel, Kiki, Richi, Marc García, Carrasco, Aleix, Jimmy (Estrada, 64″), Tino Mendoza (Pau Gené, 75″), Bartu, Romo i Max Morell

CE Sabadell «B»: Aliaga, Parera, Guillem, Estellés, Pol Moreno, Josep Díez, Max (Álex Alba, 87″), Adri Díaz, Manel (Sandro, 75″), Ñito i Cesc Clotet (Álex Español, 70″)

Gols: 0-1, Ñito (47″)

Àrbitre: Edwar Miguel Gonzales Moreno. Targetes grogues a Kiki, Marc García i Jimmy pel Rubí i Aliaga, Guillem i Manel pel Sabadell B. Expulsats Parera i Jose Solivelles (vermella directa) i Sandro (doble groga).

Estadi: Can Rosés (250 espectadors)