Tant de bo algun jugador pugui fer el salt a la Nova Creu Alta

Us presentem a l»Ignasi Senabre Bagur, nou entrenador del Juvenil A que aquest dissabte torna a Lliga Nacional 13 anys després. Senabre té 25 anys i després d»uns anys al futbol base de la UE Sant Andreu va donar el salt al futbol amateur la temporada passada al capdavant de la UDA Gramenet a 1ª Catalana on no va poder evitar el descens de l»equip colomenc. És la seva 1ª temporada al Centre d»Esports i ve carregat d»il·lusió.

 

Acaba la pretemporada. Et sents amb ganes de començar la competició oficial?

 

Sí, i tant. La pretemporada moltes vegades és fa llarga i tenim ganes de competir i jugar-nos els primers punts de la temporada. Les pretemporades i més quan hi ha tants jugadors nous com és el cas és com una muntanya russa. Uns dies estàs a dalt i d»altres tot al contrari i s»ha de saber gestionar les emocions, però en general ha anat força bé.

 

Molts jugadors nous respecte la temporada passada. Com està anant l»adaptació?

 

Pel que fa al cos tècnic estem molt contents perquè des del club ens ho han posat molt fàcil. Els jugadors també estan contents, hi ha molt bon ambient al vestuari. També és cert que en pretemporada és més fàcil perquè encara no hi ha jugadors desconvocats i tothom està content. Això haurem de saber-ho gestionar d»ara en endavant.

 

Quina idea de joc té Ignasi Senabre per aquest juvenil?

 

Nosaltres sempre volem ser protagonistes sigui el camp i el rival quin sigui. Però també sabem que la Lliga Nacional és molt complicada i haurem de saber controlar diferents registres per ser competitius. Però sempre que poguem la idea és tenir la pilota per fer mal al rival.

 

Retorn a Lliga Nacional 13 anys després. Quin és l»obectiu de l»equip?

 

No ho sabem certament. Aquesta lliga és el partit a partit. Al final són els petits detalls els que et marquen la classificació final. És una competició molt igualada i ho diu les darreres classificacions.

 

Entrenadors rivals posen el Sabadell entres els aspirant a l»ascens.

 

El nom de l»entitat també fa que sigui fàcil posar al Sabadell entre els aspirants a l»ascens a Divisió d»Honor. Nosaltres no hem d»oblidar que hi ha equips que porten molts anys en aquesta lliga i tenen més experiència que nosaltres que som un equip que acaba d»ascendir de Preferent.

 

Equip nou a Lliga Nacional. Pot ser un hàndicap en les primeres jornades de lliga?

 

És cert que som nouvinguts però no tant perquè al cap i a la fi són els jugadors els que et marquen on has d»estar i tenim la sort de tenir jugadors molt bons per la categoria. Però torno a repetir que els petits detalls marquen la diferència i hem de saber competir molt bé.

 

Com arriba l»equip físicament a l»inici de lliga?

 

Vaca i Luque amb molèsties però esperem que puguin arribar en condicions a la primera jornada. La resta de l»equip estem tots en condicions. Físicament és molt difícil arribar al 100% a la primera jornada perquè no acabes domines del tot bé el model i a vegades els dubtes et fan còrrer més del que hauries. Però en general arribem força preparats.

 

Quin missatge vols transmetre a l»afició?

 

Simplement dir que quan vinguin intentarem que s»ho passin bé. Intentarem fer un futbol atractiu i amb bon tracte de la pilota. Tenim jugadors de molt nivell que esperem que d»aquí uns anys puguin creuar el carrer en direcció a la Nova Creu Alta i poder debutar amb el primer equip.