Fes la Postal de Nadal arlequinada i vine a veure un partit des de la llotja!

L’Àrea Social del Centre d’Esports Sabadell FC té el plaer de convocar a tots els estudiants d’entre 2n, 3r i 4rt de Primària que cursen els estudis a Sabadell i a la seva àrea metropolitana al concurs Felicitació de Nadal del Centre d’Esports Sabadell 2016.

Bases del concurs

Participants: estudiants entre 2n, 3r i 4rt de Primària matriculats a centres de Sabadell i de l’àrea metropolitana de la ciutat.

Propòsit: fer una felicitació nadalenca que el seu motiu principal sigui el Centre d’Esports Sabadell.

Format d’entrega: la felicitació ha de ser en format DIN-A4. A la cara davantera del full ha d’estar la felicitació. A la cara posterior han de constar les següents dades:

  • Nom
  • Cognoms
  • Edat
  • Centre escolar
  • Telèfon pare, mare o tutor
  • E-mail de contacte

Data límit d’entrega: Dilluns dia 12 de desembre, a les 13 hores. Les escoles hauran de fer arribar les felicitacions a les oficines del club (Plaça Olímpia, s/n. 08206 Sabadell).

El jurat del concurs estarà format per:

  • Antonio Reguant Ignacio, President del CE Sabadell FC
  • Antoni Martínez i Giménez, Directiu de l’Àrea Social del CE Sabadell FC
  • Juan Carlos Lavilla Vidal, Directiu de l’Àrea Social del CE Sabadell FC.
  • Zaira Àlvarez, Marketing Manager del CE Sabadell FC

El jurat fallarà el premi el dimarts 13 de desembre i donarà a conèixer personalment els guanyadors, així com els farà públics a les xarxes socials del club.

Premis

Primer premi: reproducció digital de la felicitació de Nadal i enviament als socis i aficionats del club, i 3 entrades de Llotja per al partit del cap de setmana del 14-15 de gener (dia i hora per confirmar), CE Sabadell – C. At. Saguntino. A més, el guanyador es farà una fotografia a peu de camp amb els jugadors i s’emportarà una samarreta del CE Sabadell signada per tots ells. 

Segon premi: 3 entrades de la Zona Corporate per al partit del cap de setmana del 14-15 de gener (dia i hora per confirmar), CE Sabadell – C. At. Saguntino, i un xec regal valorat en 25€ a bescanviar a la Botiga oficial del CE Sabadell FC, SAD.  

Tercer premi: 3 entrades de la Zona Corporate per al partit del cap de setmana del 14-15 de gener (dia i hora per confirmar), CE Sabadell – C. At. Saguntino, i un xec regal valorat en 15€ a bescanviar a la Botiga oficial del CE Sabadell FC, SAD.

 

Tots els participants tindran 3 entrades de General per al partit del cap de setmana del 14-15 de gener (dia i hora per confirmar), CE Sabadell – C. At. Saguntino