“Hem crescut defensivament, costa que l”equip rival generi ocasions”

L”entrenador del CE Sabadell, Miquel Olmo, s”ha mostrat feliç després del triomf davant el RCD Espanyol (1-0), però ha recalcat que el més important és preparar-se per a la competició oficial. “Més enllà del resultat, el més important és quedar-se amb bones sensacions. És important posar-se a to, acumular minuts i assimilar conceptes. Avui s”ha vist un bon partit davant un magnífic rival”, ha dit el tècnic.
 
Olmo, no obstant això, ha remarcat els mèrits dels seus jugadors durant aquesta pretemporada. “Hem crescut defensivament, costa que l”equip rival generi ocasions i això diu molt del grup”, ha valorat.
 
Per últim, Miquel Olmo ha parlat de Sotan. “És un jugador que ens aporta moltíssim i en moltes demarcacions. Ens dóna un plus perquè és molt dinàmic, participa molt en el joc d”atac i dóna una resposta òptima en defensa”, ha conclòs.
 
“Portem una bona dinàmica”
Per la seva banda, el defensa Kiko Olivas també ha mostrat la seva satisfacció per la serietat dels jugadors arlequinats. “Portem una bona dinàmica i seguim sense encaixar gols. L”equip està fort al darrere. En atac, sempre s”acabaran generant ocasions”, ha comentat.