Important triomf del CE Sabadell B davant el FC Ascó (2-0)

S”ha fet esperar, però ja ha arribat. El CE Sabadell B va aconseguir aquest diumenge el seu primer triomf en el Pepín Valls de Castellar del Vallès. Va guanyar, però, després de suar de valent davant un FC Ascó que va vendre molt cara la seva derrota. Al final, els tres punts es van quedar a casa i el filial arlequinat va sumar la segona victòria de la temporada. A més, l”equip dirigit per Toni Rodríguez ja ha deixat la porteria a zero en cinc dels vuit partits disputats a Tercera Divisió.

Després d”uns minuts inicials de tempteig en els quals el CE Sabadell va intentar portar el pes del partit, qui primer ho va provar va ser l”equip visitant. En l”equador del primer temps, Sergi Tienda va aparèixer per primer cop per refusar un xut creuat de Cristino.

En un primer temps poc vistós, els arlequinats no van generar ocasions de perill en el terreny de joc. L”ocasió més clara va arribar a través de les botes de Genís minuts abans del descans. En un contracop del FC Ascó per banda dreta, el futbolista va enviar la pilota al travesser.

Tienda, providencial

Ja a la segona meitat, el FC Ascó va posar una marxa més i va buscar amb insistència el primer gol de la tarda. Malgrat tot, el desencert ofensiu i, sobretot, les grans intervencions de Sergi Tienda van evitar que els visitants s”avancessin en el marcador.

En els primers minuts de la represa, el porter arlequinat va aturar un xut al primer pal de Virgili. Tot seguit, els asconencs van gaudir de més arribades que no van saber materialitzar. La més clara va arribar al quart d”hora de joc. Després d”una centrada de Genís al segon pal, Sergi Tienda va respondre a la perfecció a la rematada d”Argilaga.

A poc a poc, el conjunt dirigit per Toni Rodríguez es va desfer del domini visitant i va rondar l”àrea del FC Ascó. Sandro va ser el primer que va avisar amb un xut des de la frontal. No obstant això, l”adversari va gaudir d”una nova arribada molt perillosa. Virgili va caçar una bona assistència i, en l”u contra u, es va trobar amb la intervenció de Sergi Tienda, que va estar incommensurable per evitar el gol.

I després de tant perdonar, el CE Sabadell B va colpejar per partida doble. Ja en el minut 77, David va pescar una assistència en profunditat i va definir davant Chiné per fer l”1-0 i anotar el primer gol del seu equip en el Pepín Valls de Castellar del Vallès. Ja en els últims minuts, els jugadors dirigits per Toni Rodríguez van sentenciar gràcies a una gran acció individual de Pol Roigé. L”extrem va marxar de dos defenses i va creuar bé la pilota en la sortida del porter visitant. Al final, el filial arlequinat va aconseguir una treballada victòria davant el FC Ascó en la vuitena jornada de Tercera Divisió.