Información para los jugadores/as del Fútbol Base

A continuació us detallem tota la informació que necessiteu saber relativa als jugadors/es del Futbol Base. És molt important que llegiu tota la notícia ja que aquí teniu aclarit qualsevol dubte que us pugui sorgir.

En els propers dies rebreu al vostre correu un formulari que haureu d”omplir amb la informació del jugador/a i la documentació que haureu de preparar. El formulari l”haureu de portar imprès i omplert de casa, i haureu de presentar fotocòpies de la documentació que se us demana. A les oficines no es faran impressions ni fotocòpies.

Aquelles persones que com a molt dijous 25 de Juny no hagin rebut el formulari al correu, és imprescindible que envieu un correu a futbolbase@cesabadell.cat amb el nom complert del jugador/a, la direcció on voleu rebre els correus i l”any de naixement del jugador.

La primera data important és la entrega del formulari i la documentació, el pagament de la matrícula (100€ en efectiu) i la prova de la roba (és imprescindible que vingui el jugador/a). Tot això es farà a les oficines del Futbol Base de l”Olímpia els següents dies:

– Juvenils, divendres 26 de Juny
– Cadets i Infantils, dimarts 30 de Juny
– Alevins, Benjamins, Prebenjamins i Patufets, dilluns 29 de Juny
– Femení, dimecres 1 de Juliol

Us indicarem l”horari concret al correu que rebreu amb el formulari.

La segona data important és la firma de la fitxa que tenim previst fer a finals de Juliol, la data i els horaris concrets us els farem arribar per correu més endavant.

Sobre la revisió mèdica us informarem properament de si el jugador/a la necessita i el centre on l”haureu d”anar a fer. Us recomanem que espereu a que us ho notifiquem per evitar despeses innecessàries.

Aquelles persones que no puguin assistir a les dates i horaris assenyalats, ja sigui per vacances o per incompatibilitat laboral, han d”enviar un correu a futbolbase@cesabadell.cat indicant les dates en que tenen disponibilitat per venir.

Qualsevol dubte que tingueu envieu un correu a futbolbase@cesabadell.cat