Javi Hervás, nou jugador del CE Sabadell

El Centre d”Esports Sabadell i el Sevilla FC han arribat a un acord per a la cessió de Javi Hervás durant una temporada. El futbolista cordovès de 25 anys va jugar la temporada passada cedit a l”Hércules d”Alacant FC. “Estic molt content i feliç. Vinc amb moltes ganes i molta il·lusió. Vull començar ja a entrenar i agafar la forma física”, ha comentat el jugador cordovès.
 
El migcampista ha passat revisió mèdica aquest dijous 24 de juliol a l”ARS Salut Esportiva. Posteriorment, Javi Hervás s”incorporarà a l”stage de l”equip a El Montanyà amb els seus nous companys.
 
“Puc aportar equilibri”
Després de passar el reconeixement mèdic i fer-se la fotografia amb la seva nova samarreta, Javi Hervás ha valorat el seu fitxatge pel CE Sabadell. “Sé que l”equip intenta jugar bé des del darrere i té la intenció de practicar bon futbol. Puc aportar equilibri. Puc ajudar a treure la pilota des de la defensa per arribar bé en accions atacants“, ha remarcat.
 
El migcampista, a més, ha mostrat la seva confiança en el club arlequinat. “És un equip humil i modest. Fa uns quants anys que està a Segona i té jugadors amb experiència. És un club important, l”any passat ja van acabar molt bé i crec que, amb els reforços, serà un equip a tenir en compte”, ha dit.