Jornada difícil para el futbol base

Complicat cap de setmana el que va viure el futbol base. Les úniques notes positives van ser les victòries del Juvenil B i Aleví A. Els juvenils en un igualat derbi contra el Jàbac van derrotar els egarencs per 3 a 2. Els nois de Daniel Pérez s”apropen al liderat amb un triomf important davant un equip que encara no havia cedit cap punt. Per la seva banda els alevins van derrotar per 6 a 1 en el derbi sabadellenc davant el Mercantil. Tot i arribar amb empat a un al descans en la segona meitat van resoldre el partit amb contundència.

La jornada no va ser gaire profitosa en quant a resultats dels principals equips i ho veiem amb el doble empat del Cadet A i B a Preferent davant L”Hospitalet i La Floresta, respectivament. L”Infantil A també va empatar en aquest cas al camp del Júnior i l”Infantil B va caure derrotat a casa per 1 a 5 davant el Quart, líder de la lliga. Pel que fa als benjamins, l”A va perdre a Sant Cugat per 7 a 2 i, en canvi, el B va poder treure un empat en la seva visita al Rubí. Les golejades de la jornada les van protagonitzar l”Aleví D i l”Aleví F que van solventar els seus compromisos per 12 a 1 i 10 a 1, respectivament.