Jose Solivelles: “Anem al camp més peculiar de la lliga”

Jose Solivelles ha comparegut aquest divendres a les 16:15 a la sala de premsa Miguel Quereda de l’estadi de la Nova Creu Alta en la prèvia del CF Badalona – CE Sabadell de diumenge.

L’entrenador arlequinat ha començat la roda de premsa assumint que no ha sigut una setmana fàcil: “Dilluns vaig haver de fer més de psicòleg que d’entrenador, però forma part d’això. El passat és passat.” Paradoxalment, l’equip fora és on millor està rendint: “Hem passat per camps complicats i l’equip ha competit i ha donat la cara. Creiem que a Badalona donarem la cara.”

Solivelles ha dit que possiblement Max torni a entrar en convocatòria: “No recuperem a ningú per a aquesta setmana. Pastells i Javi podrien començar a treballar amb el grup la setmana que ve.” De cara a diumenge hi haurà canvis perquè creu que van al camp més peculiar de la lliga: “Ens hem d’adaptar a aquest tipus de partit. Si mires les estadístiques lo normal seria empatar a zero, però intentarem trencar-les.”

És innegable que el Badalona està fent una bona temporada, però a casa només han guanyat dos partits: “Això ens dóna una idea de com plantegen els partits a casa. Quan un equip està amb confiança, surt tot.” Jose Solivelles ha dit que no estan fent les coses tot lo bé que voldrien i que han de seguir treballant: “He comès un error. No es pot pensar més enllà del pròxim partit. Em preocupo de Badalona i res més.”

Foto: Roger Benet