Jose Solivelles: “Guanyar al Lleida seria un impuls”

Jose Solivelles ha comparegut aquest divendres a les 18:15 a la sala de premsa Miguel Quereda de l’estadi de la Nova Creu Alta en la prèvia de CE Sabadell – Lleida Esportiu de diumenge.

El tècnic arlequinat ha començat comentant que la setmana amb victòria és molt millor: “La gent treballa amb una altra cara. Tant de bo sumem moltes més victòries.” El Lleida té moltes coses perilloses i Solivelles ho sap: “No és un equip per anar penúltim. Té una bona plantilla i un bon onze titular, i tenen menys punts dels que es mereixen.”

Solivelles ha dit que la gent ha d’estar conscienciada de que tindran un partit complicat contra un rival molt complicat: “La seva situació futbolística no és dolenta, però la classificació els pot generar una situació anímica de tensió que els pot afectar.” L’equip perd a Juanjo i a Pol per cicle de targetes i no recupera a ningú: “Entrarà gent del filial per completar la convocatòria.”

Jose Solivelles no vol mirar més enllà del següent partit: “Guanyar al Lleida seria un impuls i ens donaria tranquil·litat. Quan acabi la primera volta analitzarem on estem.” L’entrenador del Sabadell ha comentar que és obvi que a casa no estan bé: “Si als últims minuts tenim un resultat ajustat pot ser complicat, però hem de saber gestionar-ho. Si l’equip pateix, esperem que l’afició ens ajudi.”

Foto: Roger Benet