Josu: “La base ja s’ha format i té un futur esperançador”

  • “Ha sigut una temporada bona, però dura mentalment. Era un equip totalment nou i pràcticament no ens coneixíem els uns amb els altres. La primera volta m’ha costat, però un cop he conegut més l’entrenador i la seva manera d’entendre el futbol, les sensacions han sigut molt bones. La base ja s’ha format i té un futur esperançador”.
  • “La gent ofensiva ha de marcar gols i si poso un ‘però’ a la meva temporada és no haver-ne fet més. Tinc pendent millorar aquesta faceta. Tot i que també sé que amb treball, disciplina i dedicació tot acaba sortint, i si no ha sigut aquesta temporada, serà la següent”.
  • “El futbol ha sigut injust amb nosaltres aquesta temporada. Crec que hem fet mèrits per estar més amunt i veure que els resultats no t’afavoreixen tot i fer les coses bé, és bastant dur. Tot i això, hem aconseguit la permanència a falta de dos partits i contra el Mallorca, on vam fer un partidàs”.
  • “La motivació de guanyar la tenim sempre, aquí tots els jugadors hem demostrat ser competitius. Contra el Lleida sortirem al camp i farem tot el possible per guanyar, perquè no hi ha millor manera d’acabar la temporada a casa que aquesta”.
  • “Estic preparat per jugar de lateral esquerre el pròxim partit. Ja he jugat en aquesta posició altres vegades i estic a disposició del que decideixi el míster”.
  • “Aquest any acabo contracte i de moment no hi ha hagut cap conversa, però m’agradaria continuar en el projecte. Aquí estic molt a gust, he tingut minuts i tinc la confiança de l’entrenador. Crec que el club i l’equip estan fent les coses bé perquè el CE Sabadell, més d’hora que tard, estigui amunt”.

Imatge: Sandra Dihör.