Juanto Ortuño, nou jugador del CE Sabadell

El Centre d”Esports Sabadell ha arribat a un acord amb el davanter Juan Tomás Ortuño, que firma pel club arlequinat fins al juny de 2016. El jugador de 22 anys es converteix així en la sisena incorporació del primer equip després de l”arribada d”Agus Medina, procedent del filial, i els fitxatges d”Aridai, Eguaras, Miguel Ángel Riau i Javi Hervás.
 
El futbolista murcià passarà revisió mèdica a l”ARS Salut Esportiva aquest dimecres a primera hora del matí. “Esportivament és la millor opció que he tingut. M”han parlat molt bé del club, he tingut companys que han jugat al CE Sabadell i m”han dit que és una entitat seriosa. Per això m”he decantat pel CE Sabadell”, ha dit Juanto Ortuño. 
 
Després de firmar el seu contracte i lluir la seva nova samarreta, el davanter ha valorat la seva incorporació al club arlequinat. “Espero aportar bon joc i gols. Donaré tot el que estigui al meu abast per ajudar el club. Ara toca adaptar-me el més ràpid possible per les dates en què arribo i estar al màxim nivell”, ha comentat.