La festa va ser arlequinada! (1-0)

CE Sabadell: Jokin, Jordan S., Pol, Manu Torres, Verdú, Yeray, Adri, Gabi (Ayrton, 74’), Migue (Txomin, 64’), Gai Assulin (Jordan Gaspar, 76’) i Carreño.

Hércules CF: Chema, Dalmau, Peña, Pol, Rojas (Álex Pérez, 75’), Miñano (Juanma, 63’), Salinas, Omgba, Berrocal, Gaspar (Mainz, 56’) i Nieto.

Gols: 1-0, 20’, Migue.

Àrbitre: David Pinto Herrera (comité tinerfeny). Va amonestar al local Manu Torres i al visitant Salinas.

Estadi: Nova Creu Alta. 4.005 espectadors.

El Sabadell va començar el partit tenint la possessió de la pilota. Aviat, però, l’Hércules es va fer amb ella i va tancar als arlequinats al seu propi camp. Amb arribades per totes dues bandes, els de Tevenet van intentar penetrar l’àrea d’Ezkieta sense conseqüències. Tot i el domini dels visitants, als 20 minuts el Sabadell va aprofitar una de les poques ocasions que va tenir. Després d’una centrada de Verdú, Migue va posar el 1-0 al marcador amb un excel·lent xut creuat. A partir de gol, el Sabadell va tancar-se al darrera i no va voler arriscar. L’Hércules va seguir atacant sense resultat. Al descans, 1-0 pels arlequinats.

A la segona part, el Sabadell va dominar molt més el partit. Als pocs minuts, Chema va treure amb el peu un xut ras de Carreño. Al minut 72, Chema va treure un mà a mà amb Gai Assulin que podria haver sigut la sentència. Arribant al final, Jordan Gaspar i Txomin van tenir dues ocasions claríssimes per tancar el partit. El travesser i el porter herculà van evitar el gol arlequinat. Al final, el conjunt de Jose Solivelles va aguantar el resultat i va sumar la segona victòria de la temporada a la Nova Creu Alta.