La mala ratxa és història

AEC Manlleu: Aroca, Ot Bofill, Canal, Alex Piache, Marimon, Brice (Ricard Seuma, 54’), Pol Coll (Josu, 70’), Martí Soler (Manel Sala, 54’), Arnal, Maik, Kako

CE Sabadell ‘B’: Sergio, Parera, Guillem, Pol, Alba, Josep, Joel (Max, 62’), Ferreira (Estellés, 68’), Civil (Español, 88’), Ñito, Cesc

Gols: 0-1, Marimon (pp) (44’); 0-2, Cesc (59’); 1-2, Arnal (89’)

Àrbitre: Víctor García Verdura (Maresme). Ha amonestat els locals Canal, Marimon i Pol Coll, i els visitants Parera i Ferreira.

Estadi: Municipal de Manlleu.

El Centre d’Esports Sabadell ‘B’ ha trencat una barrera psicològica important. Les sis jornades consecutives sense guanyar ja són història després de superar l’AEC Manlleu (1-2). En un partit molt igualat pel que fa a la quantitat d’ocasions, l’efectivitat ha fet decantar el duel del cantó arlequinat. A deu jornades del final, els homes de José Solivelles són cinquens i ja sumen 47 punts, els mateixos que en tota la temporada passada.

La primera part no ha estat especialment destacable per les oportunitats de gol. Molta igualtat entre ambdós conjunts i el filial intentant arribar amb desplaçaments en llarg. 40 minuts ha trigat en arribar una (doble) ocasió clara de perill però Sergio les ha malbaratat sobre la mateixa línia. Qui no ha perdonat ha estat el filial. O més ben dit, la defensa del Manlleu. Joel ha centrat a l’àrea petita després de servir un còrner en curt i Marimon s’ha introduït la pilota a la seva pròpia porteria. Cop molt dur al rival a tocar del descans.

A la represa, el filial ha sortit amb un punt més de clarividència en atac. Joel i Civil han donat els primers avisos; al Manlleu, en canvi, Marimon ha enviat la pilota al pal. Els osonencs perdonaven, els arlequinats no. Al quart d’hora del segon temps, Cesc ha guanyat l’esquena dels centrals i, en l’un contra un, ha col•locat la pilota a prop del travesser, lluny de l’abast d’Aroca.

A partir d’aquí, a defensar-se. Solivelles ha fet entrar Estellés i la rereguarda arlequinada de cinc ha estat un mur. El Manlleu només generava relatiu perill a pilota aturada però s’ha trobat amb una relliscada inoportuna en el darrer minut del temps reglamentari que ha aprofitat l’ex-arlequinat Arnal per marcar a plaer. Un gol que ha provocat que els osonencs anessin en tromba a per l’empat però no hi ha hagut temps per més.

Com ja va passar amb la desfeta contra el Peralada, els de Solivelles no tindran temps d’assaborir la victòria. Diumenge (17h), derbi vallesà al Pepín Valls contra un Rubí que arribarà més descansat però en posicions de descens.