La moneda surt creu

CE Sabadell: Craviotto, Pastells, Valentín, Alcañiz, Agustín, Yeray, Agus, Batanero, Manel (Forgas, 78’), De Val (Bruno, 54’), Eloy (Sandro, 75’).

Hércules CF: Chema, Rafita, Peña, Atienza, Rojas, Miñano (Álvaro, 65’), Nieto, Juanma, David Mainz, Javi Flores (Gallar, 76’), Chechu (Yeray, 46’).

Gols: 0-1, Agus Medina (6’); 1-1, David Mainz (11’); 2-1, Chechu (p) (19’)

Àrbitre: Antonio Artacho Cobo (col·legi andalús). Ha amonestat els locals Miñano, Rojas i Gallar, i els visitants Craviotto, Agustín i Pastells.

Estadi: José Rico Pérez.

Les errades es paguen massa cares. La històrica dada que diu que el Centre d’Esports Sabadell no ha guanyat mai al Rico Pérez contra l’Hércules CF seguirà vigent una temporada més. El conjunt arlequinat no ha pogut superar l’herculà tot i posar-se per davant en el marcador ben aviat. Els de Vicente Mir han reaccionat en només deu minuts i han pogut viure d’aquesta renda durant tot el partit. La nota positiva, la reaparició, i com a titular, de Marc de Val després d’una lesió que l’ha tingut apartat mig any dels terrenys de joc.

El partit ha començat frenètic, amb el públic del Rico Pérez pressionant els seus jugadors des del primer minut. Però ha estat el Sabadell qui ha sortit més ben plantat i ha donat el primer cop. Només havien passat sis minuts quan Eloy Gila ha vist Manel desmarcat en banda esquerra. El ‘9’ arlequinat ha fet una gran passada de la mort i entre Agus Medina i un defensa de l’Hércules han introduït la pilota al fons de la xarxa. Una jugada que han tornat a calcar minuts després amb resultat desigual.

Semblava controlat el partit, jugant amb els nervis de l’Hércules i tota la seva afició, fins que una errada defensiva de Yeray l’ha aprofitat David Mainz per anotar a plaer l’empat. I, sense gaire temps a reaccionar, el segon del conjunt herculà: un penal molt protestat per Marc de Val que ha transformat Chechu des dels onze metres.

L’enfrontament ha estat una constant d’anades i vingudes, i manca de precisió en els últims metres. Tot i així, el Sabadell ho ha intentat al segon temps. Batanero, amb una falta des del vèrtex que ha tret el porter de l’Hércules amb el genoll, i Yeray, amb una rematada sense gaire angle amb la punta de la bota, han tingut les més clares. Amb l’equip vingut a dalt, l’Hércules ha tingut a la contra les darreres ocasions del partit però Craviotto ha salvat el 3-1.

El Sabadell tanca la 27a jornada en onzena posició amb 36 punts i el tren de la zona alta es queda a vuit. Pròxim compromís: diumenge que ve (12h) a la Nova Creu Alta contra el cuer, l’Atlético Levante.