La plantilla arlequinada destaca l”efectivitat del Girona FC

Els jugadors del CE Sabadell han coincidit en el seu missatge i han destacat l”efectivitat del Girona FC. “Han sabut materialitzar les seves ocasions. Era un equip perillós en aquest sentit. Han tingut dues oportunitats i ens han marcat dos gols”, ha dit Marcos en zona mixta.
 
“L”equip ha lluitat, ho ha donat tot però toca felicitar el rival. Ve un altre partit nou i cal lluitar per la victòria a Mallorca”, ha afegit el futbolista.
 
Gato, per la seva banda, també ha reiterat que l”equip ho ha intentat fins al final. “L”equip no li ha perdut la cara al partit. Hem tingut ocasions per marcar el primer, però avui no han entrat i toca seguir treballant”, ha comentat.
 
El mitjapunta també s”ha referit al joc del Girona FC. “És un equip sòlid, seriós i que treballa molt bé. No han necessitat molt per marcar dos gols”, ha comentat.
 
Per últim, Kiko Olivas ha lamentat que l”equip no hagi vist porteria en la novena jornada de la Lliga Adelante. “Han aprofitat els nostres errors, no hem estat encertats en les nostres accions ofensives. No hem sabut atacar bé”, ha expressat.