“La prudència i el treball diari ens portaran a l’objectiu”

Content amb l’equip tant a nivell de resultats com de grup?

Sí, molt contents. La veritat és que a nivell de resultats i competitivitat estem en una situació privilegiada i desitjada per tots. I a nivell de grup crec que seguim tenint marge de millora, que és molt important. Molts jugadors estan entrant en dinàmica de filial i primer equip, i això ens fa estar molt contents perquè és el nostre principal objectiu.

 

Teniu una posició privilegiada a la classificació…

Prudència per davant de tot. En aquesta lliga tan igualada, cada partit tant el podem guanyar com el podem perdre. L’últim encontre davant el Josep Maria Gené és un clar exemple de la igualtat que regna en aquesta categoria. Hem d’estar tranquils, seguir treballant i veurem fins a on ens porta el dia a dia.

 

Buscar la regularitat per no sumar ratxes positives i negatives tant llargues?

Sí, però també el calendari que tenim provoca que això també pugui passar. Tenim pel mig sis jornades consecutives davant equips com Barça, Damm, Cornellà, Jàbac… Intentarem en aquesta segona volta millorar els registres davant aquests rivals dels que vam tenir a la primera.

 

Serà més important millorar els registres davant aquests equips o no fallar davant la resta?

Hem de ser conscients que igualar la puntuació que hem fet fins ara serà molt complicat perquè els equips ens jugaran amb molta por, es replegaran i tindran una motivació molt alta. A la segona volta tots els equips que volen tenir la possessió de la pilota, com és el nostre cas, solen ser més complicats.

 

Ja podem parlar d’ascens obertament. Quins equips seran els principals rivals?

No podem dir que un equip o dos seran els nostres rivals directes per l’ascens. Hi haurà més equips que estaran lluitant fins al final. Semblava que el Manresa es despenjava i ara torna a estar allà. Jo crec que la cosa estarà entre el Jàbac Terrassa, Manresa, Unificació Bellvitge, Josep Maria Gené, Mataró i nosaltres. 5-6 equips per només dues places d’ascens. Serà molt complicat.

 

Com valores el model d’aquest Sabadell, de potenciar el futbol base?

Estic convençut que és el model que hem de seguir i tots hem d’anar en aquesta direcció i és com s’està treballant. Sabem que el primer equip és qui mana i tant el filial com nosaltres hem de treballar per poder nodrir de jugadors al primer equip. Ho tenim molt clar.

 

I la importància d’un ascens a Divisió d’Honor?

Com més alta sigui la categoria, més semblant és amb la Tercera Divisió, que és on tenim el filial. No només a nivell individual si no també pel nivell de la categoria. Seria molt important aquest ascens però encara ens queda un llarg camí que serà molt complicat.

 

Imatge: Adrián Arroyo