L”onzena per obrir la segona volta (1-2)

Palamós CF: Bayona, Ayala (Aleix Feixas, 66″), Cano, Pastor (Iván García, 78″), Moha, J. Matamala, Agi, Barrera, Coro, Lladó (Medina, 46″), Del Moral.

CE Sabadell “B”: Sergio, Diego, Guillem, Estellés, Pol, Josep, Max (Español, 36″), Parera, Civil, Sandro (Marc Martí, 85″), Ñito (Peña, 79″).

Àrbitre: Juan Manuel Martín Varas (Baix Llobregat). Ha amonestat els locals Cano, Barrera i J. Matamala, i els visitants Estellés, Sergio i Pol.

Gols: 0-1, Sandro (23‘); 0-2, Español (77″); 1-2, Medina (88″).

Estadi: Estadi Municipal Palamós-Costa Brava. 250 espectadors.

I ja en van onze. El filial del Centre d”Esports Sabadell segueix fent història al Grup V de Tercera després de sumar una nova jornada sense perdre. I ho ha fet, com fa set dies a El Masnou, sumant els tres punts en camp rival, superant amb més solvència el Palamós CF (1-2) en un dels partits més complets de la temporada i obrint de la millor manera possible la segona volta del campionat.

El filial s”ha espolsat ràpidament la pressió del Palamós als primers minuts i ha controlat el partit a plaer. Al quart d”hora, Xavi Civil ha donat el primer avís amb una rosca que s”ha estavellat al travesser. Vuit minuts després, una gran jugada combinada dels homes de Jose Solivelles l”ha culminada Sandro amb una rematada de qualitat amb l”exterior. L”única nota negativa a la primera part ha estat la lesió de Max, qui ha hagut de ser retirat en llitera després d”una dura entrada al turmell dret. Per sort, i tot i el dolor, ha pogut marxar del Palamós-Costa Brava pel seu propi peu.

El seu substitut, Español, ha estat qui ha tingut la primera de la segona part només sortir de vestuaris, però la seva rematada a la centrada de Parera, amb tot al seu favor, se n”ha anat fora per centímetres. El filial ha anat controlant a plaer el ritme del partit fins que Sandro, letal avui de tres quarts en amunt, s”ha inventat una jugada de fantasia per banda esquerra. La seva passada enrere l”ha aprofitada el mateix Español per col·locar el 0-2 amb un xut sec i col·locat al pal del porter. El gol final del Palamós a tres minuts per acabar ha estat un miratge. Medina ha enviat la pilota a l”escaire, impossible d”arribar per a Sergio, però el Palamós no ha tingut cap més oportunitat per empatar el partit.

Amb aquest gran triomf, i tot i que encara s”ha de disputar el gruix de la 20a jornada, el CE Sabadell ‘B” ja sap que seguirà dormint aquesta setmana en segona posició amb 39 punts al seu sarró.