Magnífica reacció del CE Sabadell davant el Real Sporting (2-2)

Ha faltat un pèl per culminar la remuntada, però aquest és l”esperit. El Centre d”Esports Sabadell, després d”un primer temps discret, no ha abaixat els braços i ha aconseguit igualar el duel davant el Real Sporting de Gijón en una segona part espectacular. Al final, els arlequinats fins i tot han merescut el triomf, però aquest empat dóna un plus de moral a l”equip per afrontar el que resta de temporada.

El conjunt asturià s”ha sentit còmode a la gespa des del primer minut i ha fet molt de mal amb la seva pressió en zona de tres quarts. Així ha arribat el primer gol del partit, obra de Guerrero, després d”una greu pèrdua de Cristian en la frontal de l”àrea.

I quan la pressió i intensitat de l”adversari semblava minvar, el CE Sabadell ha rebut un cop molt dur amb el gol de Pablo Pérez. El jugador ha ampliat distàncies en el marcador amb un efectiu cop de cap després d”una centrada mil·limètrica d”Isma López.

A poc a poc, l”equip dirigit per Álex García s”ha situat millor en el terreny de joc i ha merescut  veure porteria. Benja ha provat sort amb un fort xut que s”ha passejat per l”interior de l”àrea petita sense que ningú toqués la pilota. Minuts després, la rematada de Carlos Hernández a la sortida d”un córner ha marxat fregant el pal. Al final, per sort, els locals sí que han sabut materialitzar la seva tercera arribada. Collantes ha donat vida als seus abans del descans en pescar una centrada d”Eguaras al segon pal.

Golàs d”Hervás per empatar

El conjunt arlequinat ha sortit amb una marxa més en la represa davant un Sporting de Gijón tocat. El gol psicològic de Collantes havia fet efecte. Marcos, en una centrada de Riau, ha tingut una ocasió immillorable, però el seu xut ha marxat per sobre del travesser. Tot seguit, Yeray també n”ha tinguda una altra de claríssima. En aquesta ocasió, Cuéllar ha refusat el llançament del jove migcampista. Es palpava l”empat, sobretot amb la presència d”un omnipresent Collantes.

El monopoli del CE Sabadell ha tingut recompensa amb la canonada de Javi Hervás. En la seva primera intervenció, el migcampista cordovès ha enviat la pilota a l”escaire amb un magnífic xut des de fora de l”àrea. En els darrers instants, el matx s”ha trencat per complet i els locals han pogut fer efectiva la remuntada, però el gol no ha arribat. Al final, el CE Sabadell almenys ha rescatat un valuós punt davant el Real Sporting de Gijón.

Fitxa tècnica:

CE Sabadell: Nauzet, Cristian, Carlos Hernández, Kiko Olivas, Riau, Yeray, A. Hidalgo (M. Gato, 72″), Eguaras (Javi Hervás, 80″, Collantes, Marcos (Aridai, 65″) i Benja.

Real Sporting de Gijón:  Cuéllar, Luis H., Bernardo, Sergio, M.Guerrero, Nacho Cases, Lora, Jara (Carmona, 63″), I.López (Juan Muñiz, 76″), Jony i P.Pérez (Ndi, 67″).

Gols: 0-1 (7″): M. Guerrero.  0-2 (21″): P. Pérez. 1-2 (41″): Collantes. 2-2 (82″): Javi Hervás.

Àrbitre: Sureda Cuenca, comitè balear. Grogues a A. Hidalgo, Carlos Hernández, Eguaras, Riau; Carmona.

Camp: Nova Creu Alta, 4-349 espectadors.