Mandiá: “Estic trist per no haver aconseguit la salvació”

L”entrenador del CE Sabadell, Juan Carlos Mandiá, ha mostrat la seva decepció en roda de premsa. “Jugadors, tècnics i personal del club es van involucrar en la lluita per la permanència. Estic trist per no haver aconseguit la salvació”, ha dit després de la derrota a El Molinón.
 
Sobre el partit davant el Real Sporting, el tècnic gallec ha assegurat que els seus ho han donat tot i que “han anat a l”atac des del primer minut davant un equipàs”.
 
En referència al seu futur, Mandiá no ha volgut pronunciar-se, tot i que ha assegurat que està molt content per haver defensat els colors arlequinats. “M”he sentit identificat amb el club, la ciutat i l”afició. Estic molt còmode aquí, però ja es veurà”, ha assenyalat.
 
L”entrenador del CE Sabadell també ha expressat que l”entitat està treballant per tornar a Segona Divisió com més aviat millor. “S”ha renovat a Pol Roigé i Yeray. El club té una perspectiva del que vol en el futur. En els pròxims dies ho posarà de manifest i treballarà per il·lusionar de nou a la gent”, ha comentat.
 
Per últim, ha manifestat que “l”equip està obligat a ser professional” i lluitar pels tres punts davant el CA Osasuna.