Mandiá: “Tindré un molt bon record de la meva etapa a Sabadell”

Després de notificar-ho a la direcció del club, l”entrenador del CE Sabadell, Juan Carlos Mandiá, ha anunciat que no continuarà com a tècnic del primer equip la pròxima temporada. “Tindré un molt bon record de la meva etapa a Sabadell. He gaudit moltíssim dels mesos que he estat aquí. Ho hem intentat, però no ho hem aconseguit”, ha dit en roda de premsa.
 
El míster gallec, a més, ha valorat la seva marxa. “Les paraules que rebo pel que fa a la meva feina són molt bones, però el feeling ha canviat en els darrers partits. Comprenc que el club ha d”apostar per un nou projecte”, ha assenyalat.
 
En aquest sentit, Mandiá ha reiterat el seu missatge. “Entenc que un projecte nou ha d”anar acompanyat de gent nova i il·lusionada. Fa molts anys estic en aquest món i sé com pot canviar tot, no seguiré”, ha manifestat.
 
El tècnic també ha tingut paraules d”elogi cap als seguidors arlequinats. “L”afició és meravellosa i magnífica. Aquí s”està molt bé per treballar en el dia a dia. Dono les gràcies a tothom, m”he sentit protegit”, ha expressat.
 
Per últim, ha assegurat que l”equip ho donarà tot davant el CA Osasuna. “Hem de jugar al cent per cent perquè som professionals i volem donar una alegria a l”afició”, ha conclòs.