Manuel Gato i Adri Cuevas, presentats

El CE Sabadell ha presentat aquest dimecres al migdia a dues de les noves incorporacions aquesta temporada 2018/19: Adri Cuevas i Manuel Gato. Els jugadors han participat en un acte obert celebrat al Mercat Central de Sabadell, on s’hi han aplegat una trentena de persones entre premsa i aficionats arlequinats. L’escenari escollit respon a la iniciativa del CE Sabadell d’apropar les presentacions dels nous fitxatges a l’afició en punts emblemàtics del municipi. D’aquesta manera, el club s’obra a la ciutat i referma la voluntat de construir un “CES de tots”, el lema oficial de la campanya de socis d’enguany.

Al costat de Bruno Batlle, director general, i de José Manzanera, director esportiu, Cuevas i Gato han respost les preguntes de la premsa i s’han mostrat il·lusionats de cara a la nova aventura que han començat al club arlequinat. Posteriorment, ambdós jugadors han fet les delícies dels assistents fent els tradicionals tocs i fotografiant-se amb els aficionats presents a l’acte.

Adri Cuevas: 

  • “S’estan fent les coses bé, s’ha de seguir treballant així. Des de tots els àmbits del club s’han esforçat molt perquè ens preocupem només de jugar a futbol i de portar-nos bé”. 
  • “Donarem el màxim per competir en una categoria complicada. Porto anys jugant a Segona B i això m’ha fet adaptar-me a tot tipus de jocs i camps”. 
  • “La manera d’entendre el futbol d’un entrenador contrastat i un projecte il·lusionant han sigut els motius que m’han portat a escollir el CE Sabadell”.

Manuel Gato:

  • “Vinc amb molta il·lusió. El CE Sabadell i l’afició m’han donat molt i vinc amb la intenció de donar, fer les coses bé, treballar i gaudir amb l’afició i companys. Tinc clar que serà un any bonic i no penso desaprofitar-lo ni un sol segon”. 
  • “L’entrenador és una de les raons de pes per les quals estic aquí. Ens coneixem mútuament i ell creu que pot treure el millor de mi. És una persona molt capacitada a nivell professional i humà”. 
  • “M’encanta com està funcionant el club i la seva nova filosofia, em sorpren gratament. El CE Sabadell està fent les coses en la línia de créixer i l’entrenador sempre vol anar a més”. 
  • “El fet de conèixer el club, la ciutat i l’afició ho fa més fàcil tot. Estic encantat amb els dos dies que porto aquí i amb el grup humà que m’he trobat”. 

Imatge: Críspulo Díaz