Mariano Konyk: “Tenia ganes de tornar a casa, el Sabadell és un club molt important de Catalunya i amb molta història”

07/02/2019

Mariano Konyk ha estat presentat aquest migdia a l’Hotel Urpí de Sabadell després d’anunciar-se la seva cessió al centre d’Esports Sabadell fins a final de temporada procedent del Sevilla Atlètico. A l’acte de presentació l’ha acompanyat el director esportiu del club, Jose Manzanera, que també ha fet una valoració del tancament del mercat d’hivern i la situació en la que queda l’equip amb les incorporacions de  Konyk i de Fernando Pajarero per suplir les baixes del lesionat Aleix Coch i Valentín que va sortir al Badalona. 

Mariano: “Tenia ganes de tornar a casa, soc de Barcelona i el Sabadell és un club molt important de Catalunya i amb molta història. L’estil de joc de l’equip crec que m’afavoreix i tinc ganes de fer-ho bé”.

Mariano: “M’agrada sortir amb la pilota controlada com ho he fet en molts dels equips on he estat. He parlat amb el míster, m’ha explicat la idea que té de joc i el que espera de mi”.

Manzanera: “Vull agrair a Mariano les ganes de venir al Centre d’Esports Sabadell i l’esforç que ha fet per estar aquí. Amb la seva incorporació i la de Fernando Pajarero reforcem una zona que teníem debilitada després de la lesió de l’Aleix i la sortida de Williams”.

Manzanera: “En un mercat d’hivern és important no debilitar-se, al Sabadell tenim jugadors de nivell que poden tenir ofertes i fins i tot futbolistes que compten amb pocs minuts opcions de tenir protagonisme en altres equips com el cas de Valentín”.

Manzanera: “Estem pensant en un jugador que pugui jugar en el mig del camp, que pugui caure a banda dreta o que pugui jugar darrere del punta, però sobretot, que tingui una mica més de físic. Ara mateix no pots escollir, el que pots escollir és el millor que t’ofereix el mercat”. 

Fotografia: Críspulo Díaz.