Més líders

CE Sabadell: Mariajo, Peque, Desi, Georg, Marta, Debo, Lilo, Yaiza, Cosy, Lidia. També van jugar: Patri, Emma, Gis i Silvia.

FC Sant Pere Pescador: Fatu, Mireia, Trini, Sara, Andrea, Jacas, Masferrer, Cynthia, Berta, Paula, Tania. També van jugar: Queralt, Tais i Ari.

Gols: 1-0, Lilo (46′)

Àrbitre: Bernat Mas López (Vallès Occidental). Va amonestar les locals Peque i Lidia, i les visitants Mireia i Trini.

Estadi: Olímpia.

Pas pràcticament definitiu cap a l’ascens. Era una final en la lluita pel títol de la Preferent i les noies del Centre d’Esports Sabadell van estar a l’alçada. El femení arlequinat es va imposar per la mínima (1-0) al segon classificat, el FC Sant Pere Pescador, i té mitja lliga a la butxaca. Amb nou jornades per disputar-se, les de Jordi Saltó tenen un marge de set punts i el ‘goal average’ guanyat respecte a les de l’Alt Empordà.

Tot plegat, en un partit on el Sabadell va haver de suar de valent per endur-se els tres punts. Les arlequinades, imprecises i amb massa pèrdues de pilota, van cedir el control del partit al Sant Pere en el primer temps tot i que les visitants tampoc van crear massa perill. La solidesa de les de Saltó en defensa, amb un gol encaixat en les últimes nou jornades, va ser la tònica dominant.

I només començar el segon acte, el gol que va donar vida al femení del Sabadell. Lilo retallava a Fatu, la portera del Sant Pere, i marcava a plaer a porteria buida. Era l’únic gol del partit que acabaria donant els tres punts a les arlequinades, que van anar millorant amb el pas dels minuts i van disposar d’oportunitats a la contra. El Sant Pere, però, també va poder empatar. En el darrer minut del temps reglamentari, Mariajo va desviar un xut de Masferrer i la pilota va picar al travesser.

Al final, novena victòria consecutiva en un dels partits més complicats que quedaven d’aquí al final de la temporada. El Sabadell femení és més líder i ja acarona l’ascens a la segona màxima categoria del futbol estatal. La pròxima setmana, visita al Porqueres, onzè classificat.