Miguel Álvarez: “L”estratègia guanya partits”

“Content d”una banda però enrabietat de l”altra perquè a la retina queda la segona part que hem fet i la primera havia estat sensacional”. Aquest és el ràpid resum que feia l”entrenador del Centre d”Esports Sabadell, Miguel Álvarez, després de la solvent victòria contra el cuer, el CD Llosetense (2-0). A la posterior roda de premsa, el tècnic andalús recalcava el valor de fer dos gols a un equip que només n”havia rebut un en les quatre anteriors jornades però reconeixia que havien estat “imprecisos” a la segona part i amb un futbol “molt llunyà al que volem fer”.

Entre els aspectes positius de la victòria d”ahir, Álvarez destacava el golàs de pissarra que va culminar Marc Fernández: “L”estratègia guanya partits i és vital a qualsevol categoria. Portem sis o set gols a pilota aturada i el d”avui ha estat molt maco”. A més, el tècnic arlequinat tornava a elogiar l”aposta del club pels joves jugadors, posant especial atenció en dos noms: “Adri Díaz s”ha tornat a doctorar i Cesc Clotet està trucant a la porta del primer equip”.

Pel que fa a la semifinal de Copa Catalunya de demà a Rubí, Miguel Álvarez prepara canvis i un equip molt similar al que va sortir d”inici a la Copa RFEF contra l”Elche Ilicitano: “Jugarà la gent que estigui fresca”. I, per últim, un avís a navegants: “El Rubí ja es va carregar el Llagostera així que alguna cosa tindrà. Anem molt alerta davant el que pugui passar, no hi ha enemic petit”.